måndags död

2014-03-31 20:01:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello people, måndagen avklarad, överlevde ni? Knappt jag, haha nej men jag var så galet trött bara! När man ställer om klockan så är jag knappt en människa haha. Skoldagen gick i slowmotion idag, men jag tog mig igenom den och när jag kom hem så var jag sjukt hungrig så fixade massa frukt och resten som ni ser på bilden, ovan. 
Och jag insåg nu att när jag bläddrar i arkivet att jag inte bloggade igår och att min bloggning är lite sisådär, och så är väl jag också just nu, lite sisådär liksom. Men jag hoppas verkligen att energin från världens bästa helg någonsin kommer räc
I morgon blir det en väldigt bra dag för lilla mig, så håll utkik ;)

överraskad

2014-03-29 15:58:37/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Som rubriken lyder så blev jag överraskad igår, och skrämd och lurad hahah! 
Jag åkte hem till Emma igår som bestämt och vi gick ut och fotade en stund och tog massa bilder. Och Emma säger att vi inte kan gå in då henens pappa har ett möte där. Så vi väntar i typ 10 minuter och så går vi in och det luktar popcorn. Jag undrar varför hennes pappa poppat popcorn till sitt möte haha.
och helt plötsligt så hoppar Wilma, Elvis och Moa fram och skrämde mig haha! Jag bara stod där i chock och så hade de fixat massa gott, kladdkaka, ben&jerrys, chokladbollar och ännu mer!
Sen fick jag presenter av de också eftersom jag fyllde år för typ ett litet tag sen!! Så himla bäst är dom! 
 
 
Lite senare kom Sara också och så chillade vi lite och sedan cyklade vi ner till Ica och sedan gjorde vi tacos runt 10 haha och det smakade väldigt gott :D 
 
I morse så bakade Emma brödbullar och Moa gjorde pannkakor! Så det blev en himla godfrukost också och vi åt tills vi knappt kunde stå haha.
Sedan bar vi ut en säng och chillade i solen, då det är världens bästa vårväder ute. Sedan drog ett vattenkrig igång också haha (årets första!!) 
Så det blev en sjuuukt nice fredag och lördag, ni är såå bra, tack tjejer!♥
 
 
 
 

Godmorgon fredag!

2014-03-28 07:42:14/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Goodmornin' people! Äntligen fredag, såå skönt! Även om denna vecka gått jäkligt snabbt så ska det bli skönt att då sova ut ;)
Antar att jag också ska be om ursäkt för lite halv dålig uppdatering lately. Och de bad part is that att jag inte ens haft något att plugga på utan jag ha bara inte orkar blogga haha.. Laaat..

Idag ska jag följa med Emma hem efter skolan och chilla och fota, ska sleepa där också tror jag! :D



your face is like a melody, it won't leave my head

2014-03-27 16:37:42/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
Skinnjacka: Killstar
Grå långärmad kofta: Gina Tricot
Linne med skelettshandsmotiv: Carlings
Jeans: Bikbok
Skor: Dr Martens
Armband med berlocker: Thomas Sabo
Dödskallearmband: Guldfynd
 

tranan

2014-03-25 08:38:07/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag är det tisdag, en av de segare dagarna på vecka, liksom veckan började nyss och det är långt till helg. Men tisdagar kan vara väldigt bra ändå!
 
Sitter just nu på läxläsningen och försöker att få in spanska glosor och lägesord eftersom vi har prov i morgon, känner att det blir mycket plugg ikväll..
Fick ni något från tranan idag förresten? Det fick jag i morse ;) och så mötte jag tranan i skolan också och då fick jag lite godis haha.
 
 

du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel

2014-03-24 21:45:51/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

Måndagggg

2014-03-24 14:31:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)


Hello people! Sitter och äter Mac Donalds på mammas jobb :ppPP tog bussen till Kalmar vid kl 13 för jag ska iväg till psykologen med mamma snart! Bastian skulle hem så vi åkte samma buss och snackade om livet och allt där emellan som vanligt! 

Så detta känns som en bra start på veckan och hoppas att ni också känner att ni fått en bra start på veckan! See ya


släktkalas // en smäll på käften för att komma i rätt balans

2014-03-23 17:44:45/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sitter just ni i matkoma efter all mat och efterrätten som vi bjöd på idag.. Firade mig idag med släkten och det var trevligt. Vaknade vid åtta idag  (???) så jag är såå trött :(( Måste gå o lägga mig tidigt så jag ens vaknar av alarmet i morgon.
Men det enda som är kvar på denna dagen är att gå till Michelle och kolla på katten! 
 
Igår mötte jag upp Elvis efter lunch och vi var ute och gick en snabbis, sen gick vi hem till henne och kollade på en film och snackade massa, sånt behövs!  När jag kom hem tränade jag verkligen skiten ur mig så jag typ såg stjärnor när jag var klar haha.. Så idag har jag träningsvärk, dock inte så mycket som jag trodde att jag skulle ha. & det är väl skönt det!
 
Kände precis hur min söndagsångest gav mig en rejäl smäll på käften nu, hoppas ni haft en jätte bra helg och jag uppdaterar mer i morgon!
 

lillebror

2014-03-22 10:27:01/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 

No mountain made of money can buy you a soul, baby

2014-03-21 14:35:41/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Mocka jacka: second-hand
Sweatshirt: & other stories
Kjol: asos.com
Skärp: gina
 
 

bra torsdag

2014-03-20 10:53:42/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Vaknade pigg idag?? Så det var inte svårt att ta sig upp ur sängen idag. Hela denna vecka har jag varit relativt pigg och det är såå skönt.
Idag ahr vi ömsa (typ läxläsning) fram tills det blir lunch för att niorna har nationella. Sjukt chill, har jobbat i fatt i matten och so:n. 
Detta känns som en bra torsdag, även om det är jätte mulet och ganska rått ute. 
Hoppas ni har en bra torsdag, och om ni inte har det så blire bättre i morgon.
Uppdaterar senare, see yaa
 

Birthday kiiid

2014-03-19 21:57:41/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Allt bra? Med mig är det super bra!! Men så brukar det väl va på sin födelsedag? 
Familjen väckte mig i morse med presenter som jag blev jätte glad över! (Det var typ första gången som jag inte låg klarvaken en timma innan de kom in)
I skolan och på insta/fb fick jag många gratulationer och det tackar jag väldigt mycket för!! Fick även reda på 2 prov som jag vart nervös över som gick super bra och spanska läxan som jag trodde att jag verkligen inte kunde gick över förväntan!! Så det kanske lönar sig med att plugga trots allt haha..

Direkt efter skolan tog jag, Wilma, Moa & Emma bussen till stan för att ta en födelsedagsfika! Smakade mycket gott!! Tack tjejer för en fett bra eftermiddag/kväll, ni är bäst!




15 år idaag

2014-03-19 08:25:58/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)



rutigt

2014-03-18 17:48:59/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
 
Kjol: Forever 21
Långärmad croptop: Bikbok
Skor: Dr Martens

stress // tisdag

2014-03-18 10:28:20/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter på spanskan och är klar med uppgifterna, vi har vikarie så vi gör väl inte sådär jätte mycket. 
Bloggade inte igår då jag råpluggade tll ett fysikprov, och så har jag varit sjuk så jag har missat massa så jag måste plugga ifatt.
 
Har lyssnat in The pretty reckless nya album och det är helt okej, liksom inga skit dåliga låtar, och de som är bäst var ju de redan släppts innan tycker jag! 
Ikväll blir det ännu mer plugg, men jag ska fota dagens outfit sen när mamma kommer hem, hann inte det igår.
Ha det bra nu, see yaa
 
 
 
 

Detta är en jäkligt bra måndag

2014-03-17 06:23:38/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)



kroppkakor och semlor

2014-03-16 18:30:12/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, ligger i sängen i världens fetaste matkoma haha :(( Jag har två semlor + kroppkakor i magen.. Var hos mormor idag och hjälpte till att göra kroppkakor och semlor. 
Innan jag åkte till mormor var jag ute och sprang och tränade lite.
 
Igår var jag och konfagrupperna på någon föreläsning och sen gudstjänst. Skulle egenltigen sovit över hos Maria men hon skulle upp tidigt nästa morgon så det funkade inte riktigt! Så när jag kom hem så tränade jag i lite mer än en timma istället och idag har jag världens träningsvärk haha.
 
Har inte så mycket mer att säga, har som vanligt den vanliga söndagsångesten men den är ändå lite mer dämpat då i morgon släpps the pretty reckless nya album!! Om jag förstått det rätt haha, tror det va den 17nde i europa och 18nde i USA och resten av världen!! Och på onsdag fyller jag år så det blir nog en bra vecka!
 
perfektperfektperfekt

Saknar Stockholm jätte super mycket

2014-03-15 14:55:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 


 

konfa

2014-03-15 13:25:49/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Sitter vid min älskade håkan vägg och har precis sminkat mig och fixa håret. Ska in till kalmar med konfagrupperna och kolla på någon som pratar typ haha. Men vi ska få fika har jag för mig så det funkar!! :pPpp
Dock trodde jag det skulle vara inställt då det blåser som faan och efter som vi ska över bron också liksom. Vi kommer typ blåsa av haha :(((
 
Ikväll ska jag sova över med Maria, det var verkligen en evighet sen alltså. Ska bli super nice och vi ska catcha upp allt sen senast vi träffades. 
I morgon ska jag till mormor på eftermiddagen och hjälpa henne lite, sen ska vi äta middag där. 
 
See yaaa, ska försöka hitta something to wear!!

iron maiden

2014-03-14 18:26:51/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
ber om ursäkt för shitty pictures (och stela), men det var halv mörkt och blixt suger haha.
Whatever, här får ni dagens outfit
 
Linne: punkt shop (?), från början en t-shirt
Stickad kofta: bikbok
Jeans: bikbok 
Skor: (don't get to damn suprised) Dr Martens

fruiiitts

2014-03-14 14:40:36/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Sitter och äter mellanmål som är en halv brownie in a cup fast någon nyttigare uppdatering haha och massa frukt.  
Min fredag var inte så bra; var så trött. Men det kommer bättre dagar och nu är det ju helg och allt så det är bara att glömma denna dagen. Väntar på att brorsan ska komma hem så vi kan ta lite outfitbilder och sen ska jag träna hade jag tänkt! Var så himla länge sen känns det som och jag viiillll träna nuuu, men jag vill liksom inte så ofräsch sen på bilderna liksom haha.
 
Jag har totalt glömt bort att säga (tror jag) att jag fyller år på onsdag!! Fett nice iallafall. However så ska jag fixa lite i rummet innan mamma kommer hem och innan jag ska möta upp elvis, pusssss.
 

Friday morning

2014-03-14 07:44:19/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

Kände mest som bilden ovan i morse,
men insåg snabbt att det var fredag och det gjorde mig genast på bättre humör! 
Sitter just nu på bussen påväg till skolan  med Kents nya i lurarna. Känns som en bra start på fredagen. 
Nu kör vi på en bra fredag people!!

Benefits with being sick // bananapancakes

2014-03-13 11:03:47/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
tack blogg.se för att ni försämrar kvalitén :)))))
 
Godmorgon people! Stannade hemma från skolan idag med, kände att jag behövde en dag extra och vila upp kroppen på, men jag mår mycket bättre idag så jag kommer till skolan!
Vaknade vid kl 10 ganska exakt och gick upp och gjorde bananpannkakor för första gången. Everyone has been blogging about it, så jag tänkte att det borde testa. De var kaooos att steka först haha, men det blev bättre sen iallafall! Och de blev riktigt goda!
 
Borde väl plugga nu, särskilt på engelskan som jag missat 2 lektioner nu.. men jag vet att det kommer sluta med att jag sitter och kollar på kläder haha.
Uppdaterar senare pusss

boyfriend jeans

2014-03-13 09:38:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Destroy vintage denim LÄNK                Acid test boyfriend jeans LÄNK     UNIF twerk boyfriend jeans LÄNK
 
Så galet snyggt, plockade ut mina favoriter som jag hittade! Passar till de mest, vissa kan man ha kavaj till liksom! Till exempel de till vänster skulle funka super bra till en kavaj, men du kan lika gärna köra på en skinnjacka liksom.

sjukt vad bra kent

2014-03-12 20:03:06/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 äntligen kent, äntligen, som jag har väntat
)

hemma från skolan

2014-03-12 13:13:08/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sitter hemma i min säng med en browie in a cup och har dånande huvudvärk. Gick upp och fixade mig i morse men när jag skulle tvätta ansiktet så bara förlorade jag all kraft och föll ihop och då hade jag 38.7 graders feber. Sminkade mig och allt men när jag gjorde iordning frukosten så kände jag hur hela min kropp sa ifrån så jag gick och la mig igen. Ibland måste man lyssna på kroppen. 
Så jag sov ett par timmar sedan gjorde jag frukost och bakade scones! 
 
Det blir alltså inga outfitbilder idag haha, ska mest sova och leta inspiration på tumblr och weheartit. Vill verkligen träna men jag vet att jag verkligen inte ska. Hoppas jag känner mig bättre i morgon! 
Hoppas allt är bra med er, hörs puss

outfits till våren

2014-03-12 09:12:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
all
 
 
UNIF black sleeveless top, 415 SEK / Vero Moda cotton plaid shirt, 185 SEK / H m top, 42 SEK / Nasty Gal cropped biker jacket, 565 SEK / Forever 21 black trenchcoat, 300 SEK / H M black zipper jacket, 320 SEK / Levi s blue denim jacket / High waist stretch skinny jeans, 385 SEK / Layering cami, 105 SEK
 
Nu när det äntligen är vår så tänkte jag bjuda på lite olika outfits i olika stilar. Tog de slitna svarta jeansen som grund då jag tycker de är grymt snyggt till allt för att få en lite mer chill look. 
Den rutiga skjortan är lika snygg på som runt midjan, man avgör själv!
Och ett till litet tips är att ha jackan öppen, nu när det är vår och allt också. Öppen jacka gör outfiten mycket snyggare.
Även om jag antar att det är en av alla anledningar varför jag är sjuk, men vill man va fin får man lida pin ;)

sjuksjuksjuk // rörigt

2014-03-11 17:49:51/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Hello people, allt bra? Jag hoppas verkligen att det är bättre med er än vad det är med mig. Ligger här och snyter mig stup i kvarten och har en donandes huvudvärk. Trodde i morse att det bara var allergin sattes igång igen, men nej jag började må illa, få huvudvärk, feber och jag snöt mig HELA tiden. 
Var dock i skolan hela dagen, vilket jag knappt kan tro själv haha. Brukar åka hem för minsta lilla, men idag så orkade jag inte missa något då jag ska åka iväg vid ett i morgon och då missar jag 2 lektioner som jag missade förra veckan också. Och de lektionerna var idag med så missade de inte vilket va skönt.
 hej rörigt inlägg haha...
 
Ursäktar mig för detta röriga inlägg, men skyller på febern. Ha det bra nu! Laddar med inställda tills i morgon och så uppdaterar jag under dagen, puss.
 

mockajacka och skinnkjol

2014-03-11 17:33:29/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
Ser trött och sur ut, och det kanske jag är med haha. Svårt att pressa fram ett leende då jag är väldigt sjuk.. trodde det var allergin men nej jag är sjuk, igen..
 
Mocka jacka: second-hand
AC/DC sweatshirt: forever 21
"Skinn"kjol: asos
Skor: Dr Martens

Black is the new black

2014-03-11 08:54:25/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
black
 

Forever 21 graphic shirt, 100 SEK / Jofama short jacket, 2 940 SEK / Dr. Martens dr martens shoes, 1 085 SEK / Levi's levi shorts
 
Vill ha denna outfit so bad (och självklartmed ett par nylonstrumpbyxor under shortsen), dock kostar jeansshortsen 800 spänn typ, då de är från runwaydreamz med de gör hela outfiten. Sen är the croptop från det älskade och skitbilliga Forever21. Sen älskar jag Dr Martens med lite högre sula, så man blir några centimeter längre ;) Skulle själv kanske lägga till en beanie också från killstar.com.

om jag blir stenrik..

2014-03-10 22:06:21/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Burberry Multi-Stud Cropped Leather Biker Jacket ca 32 000 kr
 
 
Balmain, hittar inget pris tyvärr men säkert minst 15 tusen

vinternoll2

2014-03-10 17:43:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello people, tog outfit bilder direkt när jag kom hem men de blev verkligen inte bra och sen dog kameran när jag hade tänkt att mamma skulle ta lite bilder.. och den kommer inte vara färdig laddad förens ikväll och då är det ju kolsvart ute.. Så inga bilder idag tyvärr. So I striked a pose framför webcamen istället som ni ser haha. 
 
Väntar på maten och ska nog dejta kudden under tiden, har bara gnällt och vart sur idag so I need some sleep. Men jag tog mig igenom dagen iallafall! Dock sa väderreportern att det kunde bli typ 15 grader idag, de kan jag genast säga att det omöjligt kan ha varit haha.. har frysit hela dagen.
 
I morgon när kameran är laddad då ska ni få bilder!! Hoppas att tisdag blir en bättre dag.
Ha det bra, ska ladda med lite inställda nu puss.
 

And all of my friends who think that I'm blessed, they don't know my head is a mess

2014-03-10 11:55:17/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Måndag igen, är riktigt trött idag. Ingen bra dag idag heller och jag vill bara sova och är sur haha :((( 
Uppdaterar när jag kommer hem med dagens outfit! 



bästa helgen på länge

2014-03-09 21:04:58/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello guys, ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat under hela dagen! Hur som helst så var min helg super bra. Åkte till mörbylånga lite efter tre och kollade på när wilma sjöng, super duktig as usual! Sedan åkte vi hem och käkade massa pizza, alltså pizza är nog det bästa som finns. Så gott. Sen åt vi såklart godis och snackade hela kvällen! 
 
Vi vaknade vid tio I think, Moa åkte hem för hon mådde inte så bra :((( Efter hon hade åkt så åt vi andra mackor med jordnöttssmör och yoghourt och flingor. Alltså jag förstår inte de som inte tycker om frukost, LÄTT godaste måltiden på hela dagen. Efter vi ätit upp bärde vi ut en säng i solen och det va sååå varmt, galet. Äntligen vår, vi va så himla glada och tog massa kort tillsammans!! Sen tog vi två daimglassar var till lunch haha och efter vi sovit ett tag ute på sängen haha så gick vi in och åt resterna av pizzan. 
tack alla tjejer för bästa sleepovern!
 
 
 
När jag kom hem gick jag ut på en pw med Julia i en och en halv timma. Var ganska skönt att röra på sig efter all mat haha. Elvis ringde mig när jag var påväg hemmåt sen så hon kom över och vi pratade lite i några timmar. Nu sitter jag här och väntar på semlor hehe, förstår inte de som klagar på semlor.. Godaste juu
 
 

Pizzamys

2014-03-08 20:53:34/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)



Vårens skinnjackor

2014-03-08 15:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
leather jackets
 

Guess jacket, 660 SEK / Leather jacket, 1 500 SEK / Mango black jacket, 1 285 SEK / Zara leather motorcycle jacket, 765 SEK / Jofama zipper leather jacket, 2 950 SEK / Zara blue faux leather jacket, 830 SEK
 
Nu när det är i princip vår så är det dags att kolla på vårjackor. De absolut snyggaste jackorna är lätt skinnjackor. Har lagt upp lite förslag på olika skinnjackor till våren. Har sett att många har bloggat om den pastellblåa skinnjackan från Zara, den är verkligen skitsnygg och inte så jätte dyr. Så vill man satsa på något lite mer vågat men ändå ganska stilrent så är den ett väldigt säkert kort.
 
Min personliga favorit är Jofama By Kenza 9, har velat ha den sedan den kom ut haha. Önskar den i födelsedagspresent hehe

motivation

2014-03-08 13:07:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, sitter ny duschad och äter keso med avokado och ett knäckebröd med ägg på. Var ute och sprang/pw för nån timme sedan. Var verkligen INTE motiverad, men vad som fick mig att ta på mig löparskorna och gå ut var att om jag tränar denna gången så är jag en dag närmare mitt mål.
Det gick jäkligt dåligt tyvärr att ut och springa men man får väl tänka på att det aldrig skulle kunna gå super bra om det aldrig skulle kunna gå dåligt någongång, right?
När jag kom hem så tränade jag lite abs o så och det gick mycket bättre så det kändes ändå bra när jag var klar!
 
Fruityfit for summer 2014?😏💕
bilder från weheartit
 

ny kattunge // helgensplaner

2014-03-07 19:08:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (3)
 
snodde bilden från michelle! 
 
Hello people, allt bra? Har precis ätit hamburgare och diskuterat kattnamn till vår nya katt! Det är katten som ni ser på bilden ovan! Sen jag bloggade senast har jag kollat på pll och sovit lite från och till. Man är så jäkla trött på fredagar! Helt sjukt haha. Får se om jag håller mig vaken till Let's Dance ;) Måste nog ändå säga att de fått ihop några bra deltagare iår! Vilka är era favoriter? Min är Kenza såklart ;)
 
I morgon ska jag, Moa och Emma kolla på när Wilma sjunger på Zokker och sen ska vi sleepa hos Emma I think! Ska bli jätte nice. På söndagen ska jag ut på pw med Julia också. Annars kommer jag inte göra så mycket mer som det ser ut just nu!
Hoppas nu får en bra fredag nu, see ya!

BOY LONDON

2014-03-07 14:09:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Sweatshirt: ohio (?)
Jeans: bikbok
skor: Dr martens
Hade ingen lillebrorsa hemma som kunde ta kort i det fina vår vädret idag tyvärr. Men man kan ju variera lite! Hade en toffs till och lite smink. och så höll jag på att glömma skriva min älskade röda skinnjacka haha! Det är så skönt att det är så soligt. Idag när jag gick hem från bussen (med öppen jacka) så frös jag ingenting. Är så glad, liksom tänk förra året? Det var snö vid påsk haha.
 
Ska faktiskt ta och sova en stund nu haha, sen uppdaterar jag er om helgens planer!
 

Tacos fredag

2014-03-07 09:51:53/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Hello people, äntligen fredag. Ska bli så sjukt skönt med helg efter en massa plugg och prov. Har bara ett prov kvar nu! Sen blir det tacos till lunch i skolan, så jävla gott. 
Hoppas ni får en bra fredag, uppdaterar senare idag, see ya




kraschad dator // 6 mars

2014-03-06 19:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! sitter i sängen efter att ha ätit en god middag som var kyckling. Alltså srsly, kyckling är nog det godaste köttet. 
Sitter vid mammas dator som är skit stor jämfört med min lilla skoldator, så sorry om alla bokstäver inte sitter på rätt plats efter detta inlägg. Min skoldator kraschade idag och ett engelska arbete som jag preciiis blev klar med idag men glömt att spara i drive så jag blev så jävla sur haha. I was just like 
 
Förutom det har det varit en fett bra dag och när jag insåg att det var värsta vårsolen så blev jag så glad haha. Måste verkligen plugga matte nu, har andra delen i morgon. see ya
gassh ge mig sommar nuuu 
 
 

vårsol och skinnjacka på

2014-03-06 16:32:44/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
Den gråa koftan hänger skevt och klänningen ser man knappt, men det gör ingenting för idag kunde man ha skinnjacka UTAN att frysa.
Brukar förövrigt inte ha klänning men idag va jag på ett klännings mood ;)
 
skinnjacka: killstar.com
grå långärmad kofta: gina
svart klänning: monki
skor: dr martens
skärp: gina
 
 

Mina inspiration källor

2014-03-06 09:42:00/Permalink/inspo/Kommentarer (0)
 
 
Taylor Momsen: Ja jag vet inte om detta var direkt otippat haha, men hon är så galet snygg och klär sig alltid skit snyggt, hon inspirerar mig sjukt mycket!
 
Cara Delevingne: Lätt coolaste bruden som har ballaste stilen, finns inte mycket mer att säga, snacka om att vara sig själv.
 
 
Sky Ferreira: En tjej jag hittade via tumblr och hon är både modell och sångerska, riktigt snygg och älskar hennes grunge-stil
 
 
Candice Swanepoel: Perfekt, end off discussion

www.neybers.com

2014-03-05 16:16:35/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
Älskar att typ inreda och skapa and stuffs like that. Liksom när jag var mindre så spelade jag i princip bara sims för att man fick bygga sitt hus och inreda haha. However så tänkte jag bara tipsa om denna hemsida, den är sjukt bra och om man är intresserad av inredning så borde man verkligen testa. Kan sitta i timmar LÄTT och bara inreda osv. Så HÄR har ni länken
Har för övrigt varit kreativ idag, har tecknat massa också. Det är det bästa med att vara hemma från skolan och bara göra det man känner för helt enkelt.
 

stan mys // ingen skola idag

2014-03-05 10:45:34/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello people sry för jag inte bloggade när jag kom hem igår. Mådde inte så bra så gick och la mig klockan åtta och vaknade kl åtta idag hah. Så ingen skola för mig idag. 
 
Dagen igår vart jätte bra iallafall, jag, Bastian och Moa åkte in till stan för Wilma kunde inte :(
Vi åt på zorbas som smakade gott och fikade på espresso house. Hade inte druckit islatte på huuur länge som helst för varje gång jag åkt in dit så har det inte funnits is eller så har det bara inte funkat att göra. 
Sen kollade vi runt i lite butiker och så vidare, hittade inget direkt. Men jag kollade på Jofama by Kenza 9 som vanligt och and I really do need it. okey tbh så behöver jag den inte alls men velat ha den sen typ 6an så jag borde ju köpa den hahah.

the pretty reckless - going to hell

2014-03-04 14:06:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Mars kommer bli en sjukt bra månad hoppas jag. Den brukar vara det, jag fyller år och om jag har tur så brukar det bli skinnjackeväder också. Den 17 mars kommer The Pretty Reckless nya album och I think I'm way too excited for my own good haha. De har ju inte släppt ett album sen 2010, och bara en singel 2012. De har släppt tre låtar för 4 låtar för det nya albumet. Albumet skulle egentligen släppts typ i september förra året med en orkan svepte bort hela deras studio haha. 
 
På tumblr har jag kunnat lyssna drygt en minut på varje låt av albumet och jeezuzz it's soo good. 
 
 
 

Skinnjacka och glömd skåpsnyckel

2014-03-04 08:49:55/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello people sitter på läxläsningen och har pluggat klart och kollar på The Big Bang Theory. Inget slår typ den serien. Eller jo ahs, kanske gör det. Ibland iallafall. 
However så började min morgon bra och jag är faktiskt inte så jätte trött. Det enda jag har och klaga på är väl att jag glömde min skåpsnyckel hemma haha :( 
Något som är väldigt bra idag är att jag har min skinnjacka på mig idag. Har saknat den and now I feel complete again. 
Har gjort ett tidsinställt så håll utkik puusss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

monday here we go again // spring tur

2014-03-03 20:26:08/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, hoppade precis ur duschen efter ett par kilometers springtur. Känns skönt att vara igång med träningen igen. Hade ju inte varit ute och sprungit på drygt 2 (!!) veckor nu eftersom min förkylning verkligen inte ville släppa. Och i lördags när jag hade tänkt ut och springa, ja då kom det massa snö haha. 
 
Biologi provet som jag inprincip lagt hela min tid på helgen åt skrevs idag och det kändes helt okej ändå. Svarade på allt, hade säkert kunnat svara mer utförligt men aja. Fick ingen hjärnsläpp idag som jag tyvärr brukar få vid varje prov så det var en lättnad. och nu ska jag plugga ännu mer biologi då jag har en muntlig redovisning i morgon :(
 
Enough about school, i morgon efter skolan ska jag, Bastian, Moa och Wilma intill stan och äta. Ska bli niice!
 
 

Monday outfit

2014-03-03 16:18:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
 
Brorsan var snäll och ställde upp på att ta lite bilder, so here u go
Skjorta/blus: Weekday
Jeans: bikbok
Skor: Dr Martens
 

söndagplugg

2014-03-02 16:16:52/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello people, allt bra? Med mig är det bra iallafall. Åkte somsagt till kyrkan i morse och det var väl inte det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Men man fick semlor sen så jag överlevde haha. 
När jag kom hem har jag bara chillat och så åt vi lite lunch (som ni ser på bilden ovan) och det smakade mycket gott. Mamma och jag gick ut på en promenad en stund. Vet inte om jag nämnde det igår, men det började snöa som satan, blev typ skit ledsen haha. Men den har smält nu som tur är!!
 
nu ska jag fortsätta plugga. Vissa delar av biologin vill verkligen inte sätta sig.. 
Så det har varit en väldigt lugn söndag och i morgon är det måndag igen och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Har både matteprov, biologiprov och en muntlig redovisning i biologin + läxor. Varför skrev jag ens det där, jag hade ju inte haft någon söndagsångest än idag. Men nu kom den haha.
 
Hoppas ni har haft det bra och jag uppdaterar imorgon, med flera inlägg för nu måste jag plugga, puss

Lets Dance med Elvis

2014-03-01 13:50:03/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

 
Hello guys sitter i sängen och äter toast till lunch, mm healthy life haha. However så sov ju Elvis över här och det var fett nice. Vi åt massa chips och godis och snackade massa för det behövdes. Vi möttes upp igår kväll och gick till ica och sen gick vi hem och kollade på Let's Dance. Tycker Let's Dance är fett drygt, men Kenza var ju med och jeeezuuz vad kvinnan är snygg. 
Idag ska jag inte göra mycket alls, ska träna, äta tacos och lägga mig tidigt då jag ska hjälpa till i kyrkan för man var tvungen att göra det med konfermationen typ.Vill inte tänka på hur tidigt jag måste upp. 
haha seriöst jag i morgon när mamma ska släpa med mig till kyrkan