såå sugen på fredag // går runt i min t-shirt och är trött

2014-01-30 22:10:35/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Mina senaste dygn har bestått av plugg och massa musik i think. Jag ber om ursäkt för jag inte uppdaterat och jag tänkte att ikväll kunde jag ju get my shit togheter och låta fingrarna flyga över tangentbordet. Senaste dagarna har varit bra. Jag har lyssnat mycket på Lana del Rey, så himla bra är hon. Har börjat träna lite mer regelbundet nu och jag mår faktiskt bättre då (min psykolog hade rätt) 
 
 
Kan väl berätta va jag ska göra i helgen!! Jag och världens bästa Elvis ska åka och äta kinamat efter skolan och sen så ska jag sova hos henne. Det var över en månad sen sist nu... alldeles för länge :((( sååå sugen på kina maaaat sjuuukt. haha åh måste typ gå och lägga mig nu så det blir fredag någon gång haha! 
 
här får ni lite egobilder från veckan mmm
 

en bra måndag

2014-01-27 19:17:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello guys! Allt bra med er? själv så har min måndag varit förvånadsvärt bra, trots att jag varit trött och haft mensvärk. Är alltid sjuukt seg på morgonen och när man sitter i bänken hela dagarna känns det som om man aldrig hinner att vakna till ens. Men på måndagar har vi idrott första lektionen och det är ganska skönt faktiskt, även om man inte är så jätte taggad när man sovit på bussen 2 mi innan haha.
Just det. det har kommit hur jävla mycket snö som helst nu och det ska bli kanske 30 cm - en halv meter snö. När jag gick till bussen så var jag sååå trött och sur haha åh. Men jag hade mina trogna hjältar på mina fötter (aka Drmartens) som tog mig igenom snön utan att frysa om fötterna <33

söndags ångest // snökaozzz

2014-01-26 19:56:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter i sängen och ätit choklad och väntar på semlor (healty life). Okey guys, jag behöver egentligen inte ens säga vart jag är, jag är ALLTID i min säng haha. 
However blev det inte att åka till stan idag och då tänkte jag "hm då kan jag ju ut och springa" och när jag kollar ut så snöar det massa och nu är det ganska mycket snö ute och jag känner bara nej. Kom inte snön vid jul, så ska den inte komma överhuvudtaget, utan då kan vi ha några månader längre vår??? liksom våren är så perf. inget går upp emot känslan när man går ut med skinnjacka utan att frysa <333
 
However (use that word why to often while I'm blogging gah) så har jag inte gjort så mycket idag, var lite too deep på tumblr so excuse me if u are following me. eller ah tror (hoppas) att inte så många av mina friends vet vad min tumblr heter. Sen har jag drunknat i så himla många snygga skor och kläder och jag vill bara köpa alltihopa Sen är ju min söndagsångest lika fab (not) as usual och jag hoppas över HELA mitt hjärta att skolan blir inställd pga snön.

var ett tag sen nu // marylin manson

2014-01-25 19:08:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Känns som om det var ett år sedan jag var här inne, men det är ju bara fem dagar. Mitt liv de senaste 5 dagarna har bestått av skola, tumblr, kyla, egobilder, konfaläger. Har varit otroligt inspirations lös haha och bara trött på allt, särskilt skolan. Så har väl inte haft nån motivation direkt. Jag tillbringade hela min eftermiddag åt att lyssna på marilyn manson och försöka hitta några fler bra låtar. Måste säga att jag inte var så förtjust i honom förut, bara några låtar. (jag tyckte han va lite läskig haha).
Men torsdags (?) (dagarna smälter ihop) så tog jag mig tid att kolla på intervjuer och dokumentärer osv på youtube om Manson och han är ju ganska fin. Fick verkligen en annan syn på honom och det gjorde hans musik bättre också. Manson säger ganska bra grejer ibland och om man söker på marilyn manson funny moments så är han pretty damn funny också
 
however så har jag precis ätit hamburgare och är sjuukt trött efter konfalägret. I morgon ska jag nog till stan som planerna är just nu och ikväll ska jag kolla på ahs o just have a great time.
 
 
 
 
 
 

osminkad // meet me halfway

2014-01-20 17:40:58/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Vet att jag inte bloggade alls, men jag hade inget att skriva om + att igår var det verkligen ingen bra dag alls.  
However så försov jag mig så fick rusa upp slänga i kläder till att ha efter idrotten (ja vi har idrott första lektionen på en måndag) och slänga i mig frukost, sätta upp håret i en jävligt slarvig bulle och skita i sminket och bara ge sig iväg. Att jag går till skolan utan smink.. erhm det händer inte många gånger. och absolut inte frivilligt. 
Iallafall så rullade skoldagen på bra, dock frös jag ihjäl haha, glömde slänga ner en hoodie eller kofta att ha över min t-shirt.. och idag va det typ kallaste dagen hitills, men bara mm lovely :))))
 
Ska träna lite senare och sedan bada eftersom jag känner mig typ djupfryst haha. Sitter och väntar just nu på att maten ska bli klar! Är såå sjuuukt hungrig, det blir wook för er som kände att ni behövde skriva ner det ;) ÄLSKAR wook, åhh
 

träningsväärk // hela huset

2014-01-18 18:34:25/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sitter just nu as usual i sängen och chillar. Har inte gjort så mycket idag, vart ute och sprungit // pw för jag hade träningsvärk från igår haha. Sen har jag inte gjort så mycket mer ärligt talat. Vaknade ganska så sent också så aa. Har inge mått så bra idag, så ska ta det lugnt ikväll och kolla på serier typ.
 
Igår släpptes ju musikvideon på "hela huset" med maggio o håkan!! Gissa vem som vart glad? hihi här har ni den för er som missat!
 

äntligen fredag // vi var luft luft och inget mera

2014-01-17 20:15:14/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
hello people! DET ÄR FREDAG OCH DET ÄR SÅ SKÖNT! Ska ha en fett chill fredag kväll, ligger nu i sängen med världens gosigaste filt och datorn i knät. Ska snart hämta natur godis! Tränade när jag kom hem från stan och sen åt jag världens godaste lasagne. Kom precis upp från ett lååångt bad och har fräschat upp mig super mycket. 
 
När jag var i stan idag hände det som jag aldrig trodde skulle hända. Håll i er.. JAG DROGS TILL LJUSROSA KLÄDESPLAGG. Jag brukar alltid dras till gråa och svarta, vilken jag också gjorde idag. Men alltså jag har insett att ljusrosa är ganska snyggt ha till den lite mer punk/rock/grunge stilen jag har. Får se, eller om det är så idag för min smak vänder hur snabbt som helst haha. Kan t.ex inte välja ut kläder kvällen innan, då min smak aldrig är likadan på morgonen haha.
 
HITTADE INGEN BRA BILD/GIF SÅ HERE U GO
 
 

@ mammas jobb

2014-01-17 15:31:24/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Sitter på mammas jobb nu och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka hem! Tog bussen direkt in till stan och köpte ett par vanliga svart jeans (välbehövligt) 
Skriver mer när jag kommer hem!




morgonsur // smells like teen spirit

2014-01-16 16:56:02/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, tordagen avklarad - iallafall skolbiten! Var en bättre dag idag och jag kände mig på betydligt bättre humör men guuuud va morgon sur jag har blivit haha. usch, skrämmer ju typ mig själv haha.. 
Pluggade några tal när jag kom hem och drack te och åt vindruvor, hm gjorde väl 3 tal kanske hahah sen tog den motivationen slut. pluggade igår när jag va så jävla trött, vi hade en stor eng läxa och matte prov tills i morgon.. kände ba nej
 
 
Ska på utvecklingssamtal eller nu va du heter om ett tag. Asså jag är inte ett big fan av det alltså.. Men aja, det blir säkert bra, hoppas det går bra! Liiiite nervös är jag alltid haha?? I morgon är det fredag och jag ska nog in till stan I think som det ser ut nu så det blir great! 
från idaaag, på skoltoaletten - standard

och vad vet du om kärleken förens du förgäves hatat den

2014-01-15 19:04:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
 
velvet top: monki
jeans väst med dödskallsnitar: gina 
"skinn" kjol: asos
skor: dr martens

iskall onsdag

2014-01-15 17:00:02/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! idag har det varit en bättre dag!Sov som en stock i natt (brukar alltid vakna ett par gånger av någon anledning..) och jag vaknade inte en enda gång under hala natten, så vart liiite piggare idag! Vi hade ett matte prov som inte gick sådär jätte bra kanske, men annars har dagen rullat på ganska bra faktiskt. Det har varit en bra dag och jag har inte varit så trött. 
 
Var ute och fotade hur jag såg ut idag så det kommer upp senare! Är fett hungrig också haha, så hoppas mamma börjar med maten snart ;)  Sen tänkte jag ut och springa efter skolan men fyfaaan va kallt det är ute alltså galet. och så har jag lyssnat på brännö serenad så många gånger att den sjunger i mitt huvud nu, men det är ju så fin..
pic from todayyyy haah
 

skoltrött // jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

2014-01-14 21:12:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello guys! Idag var det sjuuukt tungt i skolan. Tog sovmorgon i 40 min men har varit så sjukt trött hela dagen. So sry om jag va sur eller otrevlig. Frös gjorde jag med haha.. Glömmer alltid att det är SVIIN kallt i skolan till skillnad från hemma... Hade ba min joy division t-shirt och ett par jeans.. hm kallt :)))
Har lyssnar på brännö serenad så himla många gånger idag så jag tappat räkningen och som vanligt så träffar den en ganska hårt.
Sen är det ju snö ute, eller nu är det mesta borta men nu är det bara is.. hatar vinter. Är väldigt hatisk idag ahah.
 
 
However så har jag pluggat lite nu och jag har matteprov i morgon och det känns gaanska ok faktiskt har pluggat för en gångs skull. nu ska jag nog bada och lyssna på musik I think.
 
från förr veckan i think

:)))))

2014-01-14 08:58:29/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)



2 cool 4 school

2014-01-13 12:10:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello guys! Måndag idag och ingen skola för mig, kände såhär i morse:image
 
Mår inge bra idag så är hemma och tar det lugnt och kollar på ahs, kollar på weheartit (galet va inspirerad man blir alltså) och så läser jag en fin bok också av john green och lyssnar på bra musik. och äta får vi inte glömma att jag gör också haha. 
IMPORTANT EDIT: JAG ÄR JU INNE PÅ TUMBLR OCKSÅ SÅKLART GASSSH HOW COULD I FORGET THAT

flawless

2014-01-12 21:34:56/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 

one of your hugs would be nice right now // det snurrar

2014-01-12 17:19:10/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Försöker att koncentrera mig men det går inte. Jag kan inte. Har inte mått så bra senaste dygnet, en tomhet som inte vill gå bort. Den bara sitter där och skaver. Men samtidigt känner jag ingenting. Helt snurrigt i huvudet och jag jag tänker sönder mig själv känns det som. Kan inte slappna av, inte det minsta. 
 
 
Vill bort här ifrån, från där jag bor u know. I don't belong here. Jag vill till stockholm, saknar det något otroligt. Glömma allt för en stund, känna sig hemma. Lätta på den tunga bröstkorgen fylld med ångest. Sätta sig i en park som jag älskar och bara sitta där och andas, gå upp på berget och kolla ut över stockholm som jag älskar mest. Ha en hemma känsla igen. Träffa mina saknade vänner där. Liksom jag vill hem.
 
 
Det jag behöver just nu är också en konsert, helst håkan. Åh, saknar att bara få ut alla känslor. Kunna skrika ut sina känslor i hans låtar, som alla andra flera tusen gör samtidigt som en. Alla känns som en stor familj. Bara kunna släppa ut allt ur sig, sen vara så trött efter, det är så skönt. Liksom man är så avslappnad. 
 
Vet inte vad jag ens flummar om, vad fan skriver jag ens. Skriver inte ens det som jag tänkte skriva. Aja en sak är säker vill härifrån och få stopp på alla dessa tankar. and i really feel like shit, även om jag aldrig kan få skriva varför för, jag vet hur jag ska förklara allt. I guess jag försökte lite lätt i första stycket

hemma från julia // school starts tomorrow

2014-01-12 14:13:53/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello people! Är hemma från julia nu och är ju ganska trött om vi säger så haha. Vi kollade på massa friends avsnitt och hade det roligt och pratade om allt. Det var ett tag sen vi va själva nu! Nu sitter jag och äter en pastasallad och dricker grönt te och ska snart ut och gå med mamma. och ja bilden ovan är bajs ful pga fel inställningar och allt men pallade inte ta en ny bild ok bra bye.
 
Annars blir nog min söndag ganska lugn ska träna lite I guess, min mage har jag börjat se liiite ändringar på fett nice! Jag antar att jag nåste plugga matte och nu när jag skrev det så kände jag hur min bröstkorg började fyllas med ångest, plugga, är det värsta som finns. punkt fucking slut.

Lördag, träningsvärk och hjälpt mormor!

2014-01-11 15:42:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Mm kul att hela appen kraschade när jag skrivit klart mitt förra inlägg :)))))
Aja, hejhej allt bra? Med mig är det bra, har hjälpt mormor hela förmiddagen och ska till Julia ikväll! 

Igår gjorde jag inte så mycket, tränade skiten ur mig igår så har en träningsvärk så satan :( men lite skönt är det ju ändå, känns som man varit duktig och tränat ordentligt! Somnade sjukt tidigt igår, haha var trött efter både skola och träning. 
Ego pic från igår lol


Freedag // ta mig till den där festen i stan där folk är som du och jag

2014-01-10 15:27:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello guys! Känner mig sjukt avslappnad nu, ligger i sängen med världens gosigaste filt och äter frukt. Kom hem från bussen och skolan för lite mer än en timma sedan. Är jätte glad över att första skolveckan bara va ons-fre. Annars hade jag inte överlevt tror jag haha. Wilma lånade ut sin john green bok till mig så ska läsa den ikväll tror jag! Vet inte om jag orkar vara med någon ikväll, är så utmattad. 
I guess det var såhär jag såg ut efter att ätit för  lite frukost idag haha..
 
Nu ska jag kolla på skins och bara chilla och snacka med gutt folk!
 
 

Godmorgon!

2014-01-10 06:46:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Åt upp min frukost sjukt snabbt och fixade mig snabbt också så har tid att dricka te och blogga lite! Allt bra? Vaknade på rätt sida känns det som (än så länge haha) och var pigg när jag alarmet ringde, sköönt. Och något som är ännu skönare är att det är fredag idag. 
Helgen ser ut just att jag ska va med Julia och hjälpa mormor (good girl mm) och kanske va med Elvis :D
 
 
Det är en fett chilldag för mig med, men fyfan va det blåser.. kanske snön som är påväg hit, vill inte ha snööö :(

Godmorgon!

2014-01-10 06:46:25/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Åt upp min frukost sjukt snabbt och fixade mig snabbt också så har tid att dricka te och blogga lite! Allt bra? Vaknade på rätt sida känns det som (än så länge haha) och var pigg när jag alarmet ringde, sköönt. Och något som är ännu skönare är att det är fredag idag. 
Helgen ser ut just att jag ska va med Julia och hjälpa mormor (good girl mm) och kanske va med Elvis :D
 
 
Det är en fett chilldag för mig med, men fyfan va det blåser.. kanske snön som är påväg hit, vill inte ha snööö :(

lägger upp denna cause its perfect

2014-01-09 18:25:02/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 

sluta drömma om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det // dålig dag

2014-01-09 18:06:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, I'm dead. Haha okej kanske inte men känns så, är så trött. Tycker att andra dagen är värst att gå upp på.. Under hela dagen ville jag bara hemhemhem men klarade dagen. Och börja morgonen med matte som första lektion? Inget bra val om man heter hannah petersson och är sur på morgonen och idag var jag extra sur, mm lovely.
Annars har ju dagen varit ganska bra, dock tog ju dagen ALDRIG slut. Jag tänkte "nu är det lunch sen går ju dagen ganska snabbt" Vet ni hur mycket klockan va? 09.20 TJUGO ÖVER NIO. då kände jag åh herregud och lektionerna gick i snigelfart haha.. och vet ni hur snabbt tiden gått sen jag kom hem? jävligt snabbt!! Åh :(( Liiite skönt att tiden går låmgsamt för jag menar.. jag vill inte att niorna ska sluta, asså näää :( 
 
Hm tänkte bara, "men nu vänder vi på detta och skriver om något positivt!!" Hm nä ska inte sitta här och låtsas att jag lever i nått rosa moln, nä idag är det ingen bra dag och vet ni vad jag ska göra nu för en gångsskull? Plugga matte. och jag posade med matteboken nyss och ni ser var jag tycker
 
 
Aja ska väl ta tag i mitt liv puss (I MORGON ÄR DET FREDAG)

första skoldagen // pretty little liaaaars

2014-01-08 17:54:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello guys! överlevde första skoldagen(!!!) Sov ca 3 timmar i natt så är ganska sten död nu haha. Och jag var trött i skolan med, åh orkar inte med nån skola. Det enda jag tänkte på va att jag ville hem och så väl mest ut såhär:
 
 
Idag kom det en ny tjej till min klass, så lite förändringar blev det. Och shemat.. liksom hallå varför börja skolan på en onsdag med det jobbigaste shemat? :))))) But I survived och snart är det helg så det är väl helt okej iallafall. Var ju hos min psykolog också, det börjar gå framåt nu. Väntar på maaat (hm det gör jag ju alltid när jag bloggar haha) och jag är fett hungrig så blir nice. Medans jag väntar ska jag kolla på nya pll avsnitten som kom ut i natt och omg i am so excited!!
 
 

Joy division

2014-01-08 12:39:36/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)



Sitter och väntar på min psykolog, så tänkte slänga in ett inlägg på dagens outfit.
Har en jätte oversized joy division tröja och min forever 21 kjol, och massa smycken och röda läppar! 

skolan börjar i morgon // äter en jävla massa så jag överlever morgondagen

2014-01-07 13:38:01/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter under täcket i sängen och har ångest för att skolan börjar i morgon.. I'm not ready for this guys
 
 
 
Det enda jag gjort idag är att ätit upp mina sorger.. bokstavligen talat, skämtar inte när jag säger att jag typ ätit så mycket som jag brukar på en dag. Ah juste var hos tandläkaren och spände tandställningen halv nio också :)))) så dagen startade inte så bra heller. 
And I guess att ni vill ha en bra ursäkt för varför jag inte bloggat, hm sry guys, har ingen bra ursäkt. Bara trött. 
Kom hem från Wilma igår runt 1, (efter en jätte bra kväll/natt) och då åt jag lunch.. eh aa typ det haha. Vad fan gjorde jag igår.. Ingenting, tror jag. aaa juste jag började kolla på skins igen och så var mamma och jag själva så vi hjälptes åt att laga en god räksoppa! Sen kollade jag på paradise hotel.. PÅ TAL OM SERIER KOMMER INTE PRETTY LITTLE LIARS AVSNITTET UT IDAG HALLÅ?! gud måste kolla upp det ååh nu blev denna dagen mycket bättre. puss

om du vill ha mig nu kan du få mig så jävla lätt // ny tröja

2014-01-05 11:28:40/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Uppdaterade inte igår, vet inte varför faktiskt, la väl bloggen på is eller något för en dag eller något haha. 
Kan inte komma på vad jag gjorde igår, var ute och gick med mamma och så kom farmor och så åkte vi till mina kusiner. och på kvällen kollade jag och brorsan på film haha. Så jag hade inte så mycket att skriva om direkt. 
 
(är det nu, nu som det tar slut)
 
I förrgår kom min joy division t-shirt hem, sjuuukt skön. Sitter i den just nu actually!! Åt scones till frukost och det smakade mycket gott. Idag ska jag träna. det måste jag göra för att vakna upp. Sen ikväll ska jag till Wilma och sova där!
 

otursdag // super bra dag på stan

2014-01-03 19:07:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
ligger i sängen och är så sjuukt mätt efter mammas suuper goda kyckling. 
Bloggar utan musik och jag får typ panik för mitt spotify vill inte funka på varken datorn eller ipaden :))))) Snacka om otursdag idag.. Dagen börjar med att jag visste att jag skulle va inne i stan kl ett och råkar ta bussen som går en halv timma tidigare haha.. Sen inne på subway så sätter jag i halsen så jag inte kan andas haha.. jag fick in på toa och försöka spy och sen va mitt smink förstört. Sen var jag jätte skakig typ hela dagen och jag snubblade också haha.. 
Annars var det en väldigt bra med Linn på stan! vi fikade också och kollade i butiker efter skor och jag dreglade över dr martens som vanligt.. Åkte hem med mamma sen och handlade!
 
 
 
 
 

riktigt blond igen! // maaat

2014-01-02 18:23:33/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sorry för att jag inte bloggat, men vaknade vid 11 och skulle till stan lite över ett så det fanns inget att skriva om eller tid att skriva. However så tog jag bussen in till stan och gick direkt till frissan och klippte och slingade mig. Va där i lite mer än 2 timmar. Blev jätte nöjd, är hel blond nu, känns bra.
Dock har jag inte sett mig själv i dags ljus än och jag fotar när i morgon innan jag åker till stan igen och ska möta upp linn! haha är typ stammis på espresso house.. hehe mat är det bästa som finns
 
 
 
Har inte så mycket att skriva, väntar på middagen och är trött.. blir nog att komma i säng tidig ikväll igen. Ska kanske till elvis i morgon med!

så trött

2014-01-01 21:25:08/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Hello people! kom precis hem från michelle, gick direkt till henne efter jag ätit en väldigt god pizza till middag! undra hur många som åt pizza idag tro? ;)
 
 
Förövrigt så är det bara bra med mig men är sååå trött haha, åh äter massa julgodis för att bara hålla mig vaken, men ska gå och läggg mig snart.. fett tidigt men ska i vara i stan vid kl 2 i morgon så..
Ska slinga håret (äntliiiiigen) och klippa mig! som planerna ser ut nu så ska jag inte stanna i stan, men får se.
 
bild från skoltoaletten mm
 

Landat i min säng nu // 1 januari TVÅTUSENFJORTON

2014-01-01 16:26:16/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hemma, i min säng med mjukisbyxor och en stor tjock stickad tröja, så skönt. hade ni en bra start på 2014? Det hade jag. Hade extremt roligt och skrattade in nya 2014! Ingen nyårskyss men who the hell cares, det kommer fler nyår får vi hoppas ;)
 
Hur som helst så vaknade jag redan lite innan 11 i moas mammas säng med alla andra som vart där haha, fattar inte hur vi fick plats. De timmar jag sov va alldeles för få om man kollar på när vi gick och la oss haha.. Ni ser ju när jag åkte hem, lite över tre. Daddi cool hämtade mig, bästa. 
 
lite bilder från igår
 
 
 

Påväg hem från Moa

2014-01-01 15:16:09/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Bloggar när jag kommer hem!
Haha i Moas myskläder