inspiraton

2014-06-30 19:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 

måndag // jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån

2014-06-30 16:37:42/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello guys, på bilden ovan ser ni mitt mellanmål idag, + en jätte stor bit vattenmelon men det blev inte bra på bild så den fick inte vara med hahah.. 
Det är faktiskt somrigt ute idag, dock så gick jag in så fort jag tagit bilden och ätit heh.. Men det är skönt att det känns lite somrigt idag iallafall!!
När jag kom hem från konfagrejen så bakade jag scones <33 har varit sugen på det i flera dagar nu, det är såå gott ju!!
Med mig är det annars bara bra, är dock sjukt slö idag, men min rygg är bättre, har faktiskt knappt ont alls. Blir så himla slö så fort jag inte tränar, eller slö är jag alltid haha men jag blir extra trött osv.
 
Detta blev ett väldigt tomt och tråkigt inlägg men jag kände att jag behövde uppdatera lite, har gjort några fler inställda!
Nu ska jag lyssna på musik och sova tror jag haha see yaa
 

orkar inte va iskall, vill bara känna

2014-06-29 17:25:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Hello people, sitter i sängen och har precis kollat på en dokumentär om Marilyn Manson och ätit hallon, blåbär och jordgubbar med jordnötssmör. Ääälskar jordnöttssmör wayy too much asså haha. 
Vaknade i morse runt halv tio och åt frukost med familjen runt 10 tiden. Min rygg är lite bättre faktiskt! Har bara lite problem att böja mig, så det är skönt att det inte gör ont hela tiden liksom.
 
Sen har jag inte gjort så mycket idag, kollat på serier och var en sväng med mina föräldrar och handlade lite. Efter det gick jag ut och gick drygt en mil också.
I morgon ska jag upp ganska tidigt, då det är sån där konfagrej redan vid nio.. Aja, det blir värt sen när man får presenter haha ;))
Nu ska jag fortsätta att lyssna på Veronica Maggio och vänta på middagen, grillade revben står på menyn!!
 
 

happy people never fantasize

2014-06-28 21:31:41/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
"top" monki (egentligen en klänning) // kjol Forever 21 // over-knee strumpor H&M // skor docs

Hemma igen // påväg till mormor

2014-06-28 15:56:12/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, sitter i bilen påväg till mormor och har sjukt ont i ryggen haha :( hade ju inte tränat på typ 2 veckor för jag har varit sjuk och nu så tänkte jag träna och då sträckte jag mig så jag kan knappt stå eller sitta :))) känner mest varför händer detta mig??

Men iallafall så glömde jag typ bort bloggen, men resten av konfalägret var roligt. Hela lägret har varit långt över förväntningar faktiskt!! Även om de var ganska jätte segt ibland haha.
Lite bilder från de sista dagarna



Vi åkte buss hem igår på eftermiddagen så vi var hemma runt 17. 
Åt lite hemma sen stack jag iväg på någon grillkväll med ett gäng

Men jag, Wilma, Emma, Moa & Elvis tyckte det var svinkallt och typ frös ihjäl så vi drog till Alle och var där en stund.
Drog hem jätte tidigt dock, var hemma redan runt 10! Var sjuuuukt trött haha, vi hade gått o lagt oss vid halv 4 kvällen innan och gått upp vid halv åtta haha fyfan

Ska be brorsan tar lite bilder på mig som jag lägger ut ikväll see ya

Godmorgon igen // paddling

2014-06-25 08:23:18/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Godmorgon, har tid över igen så jag skriver nu på morgonen. Ska snart gå och äta frukost, den är faktiskt väldigt nice!!

Igår så paddlade vi, för mig var det första gången!! Eller aa inte för jag paddlade så mycket, satt i mitten haha.
Sen på kvällen kollade vi på film och spelade fotboll så det va la nice!



Idag har jag inte en aning vad vi ska göra, see u around

Yesterday // godmorgon

2014-06-24 08:21:33/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)





Godmorgon people! Är ni vakna? Jag är själv jävligt trött även om det inte blev så sent igår. 
Igår var vi o badade, eller inte jag hahah men jag kollade på och så var jag o Wilma o Tilda på bryggan och var där en stund. Det är faktiskt ganska fint här!!

Du lät tågen ta bekymren // chillar

2014-06-23 17:51:59/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello, sitter i sängen i vårt rum med Tilda och Wilma och bara tar det lugnt. Lägret är helt okej måste jag säga!! Vi har dock bara lekt massa lekar så det är ju gutt. Sen har typ vädret haft sina humörsvängningar hah, från solsken till ösregn på typ 2 min.

Ska gå ner till bryggan snart tror jag och kollar på när de andra badar!
Harre bra people






Mot konfa

2014-06-23 08:31:24/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)


Godmorgon, är ni pigga? Ser otroligt pigg ut på bilden men det är jag verkligen inte haha. Har varit uppe sen tjugo i sju och fixat mig och kollat så jag har med mig allt. Känns ju som man glömt halva packningen haha. 
Har ju med mig godis så jag överlever nog bussresan

See yaa

packar // new in

2014-06-22 14:10:24/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
klänning från Lindex 300 :- (new in)
 
Lite halv shitty pictures på klänningen, men ni kommer nog få se klänningen i olika outfits, det är jag säker på! Hittade den faktiskt på Lindex, har inte handlat där sen jag var typ 11 tror jag haha. Det var inte direkt meningen att jag skulle köpt en klänning, för jag skulle egentligen bara köpt ett par nylonstrumpbyxor, men aja jag är nöjd iallafall!
Var på både ica & ö&b också och köpte lite grejer till lägret, typ godis haha. Såå jag känner mig redo för lägret, kan inte säga att jag är super taggad men det är bara att göra det bästa av saken! Tyvärr så kommer det vara fult väder enligt prognonserna..
Hoppas ni får en bra dag och nu ska jag fortsätta att packa!

jag gillar dig som bas gillar hörn // 21 juni

2014-06-21 22:51:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hi guys, nu var det väl ett par dagar jag skrev här, sry about that guys!! Blir så himla glad när jag ser att det fortfarande är folk som klickar in! ska bli bättre på att blogga!!
Iallafall så sitter jag just nu vid min gamla dator och dricker oboy med isbitar i <33 seriöst godaste som finns haha, och jaaa det låter jätte äckligt men det är jättegott!! 
 
Igår var det ju midsommar och min var la bra, hur var eran? (och självklart så lyssnade jag på en midsommarnatts dröm med Håkan cirka 100 gånger, under dagen, det är ett måste)
Sen var jag ju i stan också som jag skrev senast har jag för mig
 
och Monki ska ju stänga ner i Kalmar och det är en av mina favorit affärer and the sad part är att den inte öppnar någon annanstans i Kalmar?? känner mest
 
 
Idag så var vi på någon dansa-runt-midsommarstångs- grej, dock satt jag och brorsan i bilen efter vi fått mat och fika haha.. Sen var vi på middag hos mormor, som smakade lika gott som vanligt. 
 
I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska packa för på måndag åker jag på konfaläger i ett par dagar! Ska träna också tror jag för min hals är mycket bättre och jag är jätte taggad på att träna!! Det var länge sen jag hade ett såhär långt uppehåll :(( Och detta var ju inte frivilligt heller med tanke på att jag har vart jätte sjuk.
 
 
 

The fault in our stars

2014-06-18 15:05:02/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Kom precis in efter att ha solat i knappt en timme, hade inget tålamod idag haha. Både idag och igår så var jag konfaträff, känner inte att det är så intressant att varken skriva eller läsa om. 
Igår var jag med Sara en stund på kvällen och vi åt vaniljkesella och hallon och snackade massa!
Juuste såg att The fault in our stars kom ut igår på bio!! Har själv läst boken och det är så himla bra så vill verkligen se filmen! Dock vet jag inte om jag var typ helt känslokall när jag läste den för jag verkar vara den enda som inte grät när jag läste den haha? Men jag slår vad om att jag kommer sitta och stortjuta under bion haha.
lite så hahah
 
Annars är det bra, är fortfarande ganska sjuk med det är mycket bättre idag ändå!
I morgon blir det konfaa (what a suprise??!?!!!) sen ska jag intill stan och äta med mamma och sen kolla på presenter. Ska också till min psykolog och prata lite med henne.
 
Ae nu ska jag kolla på Hawaii Five-0 och ta det lugnt och hoppas på att förkylningen går över snart, see ya
webcam bilder <333

ultraviolence

2014-06-17 18:45:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 

you're not even punk rock

2014-06-17 17:39:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
skinnjacka killstar // linne punkt shop // jeansshorts bikbok // strumpbyxor lindex // solglasögon mallis // kängor docs
 
 
 

obsessed

2014-06-16 17:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Skinnjacka Jofama by Kenza // klänning Monki // kängor Dr Martens
 
Såå detta hade jag på mig på konfaträffen, jääkla tur att brorsan fotade mig precis när jag kom hem för det började spöregna direkt efter sen. Himla tråkigt att det ska vara sånt här väder ju, men i morgon ser det ut att bli bättre väder iallafall!
Nu ska jag fortsätta att kolla på Hawaii five-0, heelt obsessed alltså!! Kollade på säsong 1 och 2 typ när jag gick i sexan och sen så bara försvann det och häromdagen såg jag att swefilmer hade lagt ut massa avsnitt?? så jag har suttit som fastklistrad de senaste dagarna framför ipaden haha.

ingen söndagsångest (!!!)

2014-06-16 14:25:46/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter här med världens huvudvärk och jätte ont i halsen, började få ont igår och idag så känner jag att jag är påväg att bli sjuk.. 
Iallafall, igår var det söndag och på morgonen tränade jag och sen så solade jag hela dagen! Sjukt skönt att vakna upp en söndag utan att känna ångest in för skolan liksom.
Lyssnade på Lana Del Reys nya låtar, Brooklyn Baby och Ultraviolence. Sjuuukt bra låtar, gråter typ pga har inga biljetter till bråvalla :// 
 
 
Iallafall så cyklade jag till Emma efter jag ätit middag och så var jag, Wilma, Emma och Moa där och åt massa gott och snackade och skrattade massa!!
 
Vi somnade runt 2 tror jag haha. Sen så ringde alarmet vid klockan åtta så vi gick upp och gjorde iordning oss för att sen så skulle jag och Wilma dra o träffa konfan vid 9. Sjukt bra kväll och allt sånt iallafaaalll.
Sen var jag med konfagruppen från 9 till 13 haha, cyklade direkt till konsum efter och köpte choklad som jag äter på nu <33 
 
Ska nog inte göra så mycket mer idag, ska sova ganska mycket tror jag och hoppas på att jag mår bättre i morgon!
uppdaterar senare med the outfit of the dayyyy

ALLT ÄR FÖR BRA NU

2014-06-13 19:51:59/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Sitter här just nu och överväger om jag ska skriva ett blogg inlägg eller inte. Känns som om det var hur länge sen som helst nu. Vilket det också var, det va väl 2 månader sen nu. Men jag vet inte riktigt, jag har väl inte riktigt vart i balans, jag har haft känslor som varit lika kaos som jag och jag har varit jätte stressad och trött. 
Men nu är allt så jävla bra, helt sjukt. Så bra att jag är rädd att känna efter, om det finns något som kan få mig att må dåligt just nu. 
Denna sommar har sparkats igång otroligt bra, efter en termin med stress och mycket har förändrats när jag gått i åttan, otroligt mycket faktiskt. Både negativt och positivt. 
Jag hade väntat på detta i ett halv år. Jag har behövt detta så mycket. Det jag pratar om är Håkan Hellström. Håkans konsert på Ullevi. Att få stå på de rader som är bland de närmsta till scenen på ett fullsatt Ullevi. Att sjunga, dansa, skrika och gråta ut allt som har gått åt helvete, och allt som har gått så jävla bra. Att bara få släppa ut alla känslor och veta att när jag kommer hem så är det inga läxor, ingen press kvar i skolan. 
Jag har inte kunnat smälta detta än, även om det var en vecka sen i morgon. Och nu sitter jag med tårar i ögonen, och jag vet inte varför. Konserten var allt jag behövde antar jag. Finns inga tillräckliga ord för att liksom säga eller förklara hur bra det var. här får ni lite bilder
 
Vad mer har hänt sedan jag skrev senast? Jag har skaffat en katt, som heter Daisy.
 
 
Jag har umgåtts med massor av kompisar, tagit mitt första dopp, fikat i parker ett x antal gånger.
 
Igår tog jag SOMMARLOV, fatta lyckan, helt sjukt. 2 månader av att göra precis göra vad man vill. Jag var på avslutningsfest och jag hade det jäävligt roligt, bästa kvällen. Tack till alla som gjorde den så sjukt bra!!!
 
 
Idag vaknade jag upp otroligt trött haha och jag åkte med några kompisar till Skansen för att se när niorna springer ut på förmiddagen. Hängde lite rosor runt några av mina vänner därifrån. kommer sakna dom så himla mycket. Det kommer bli helt sjukt tomt utan dom i korridorerna. Tur att vi har hela sommaren på oss att umgås!
 
Tack för mig haha, eller vad man ska säga, uppdaterar mer i morgon. Nu ska jag äta Ben & Jerry och kolla på film