påskloooov

2014-04-23 11:23:01/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, minst en vecka sen jag skrev här. Har inte gjort så mycket, torsdagen bestod av läkarbesök och sen tog jag påsklov! Så himla skönt, i fredags var jag hos mormor på påskmiddag och på lördagen hade vi påskbord hemma och plockade vitsippor med familjen.
 
I söndags firade vi min kusin och lite senare på kvällen så gick vi över till Sara och hennes familj och hade det trevligt! Det har verkligen varit sjukt fint väder hela påsken!
 
 
I måndags gjorde jag absolut ingenting, kollade på skräckfilm haha. Har börjat ääälska skräckfilmer!!
Igår åkte jag in till kalmar och hade ett möte med min nya psykolog, gick som det skulle och jag åkte direkt hem och chillade. På kvällen kom Moa till mig och var här i ett par timmar :)
 
I morse vaknade jag redan vid nio så jag gick ut och sprang några kilometer och sen så tränade jag i en halvtimma hemma. Tog en lång dusch och åt lite frukost. Ska fixa mig nu, då jag och elvis ska in till kalmar och äta kinamat!! Så galet sugeeen! 
 
 

heavy metal heart

2014-04-15 16:25:04/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Skinnjacka från jc // spets top från Monki // kjol från asos // skor Dr martens //
 
Haha när jag kollade på smhi i färjestaden i morse så skulle stod det att det skulle vara sol, så jag tänkte att det skulle det ju vara i mörbylånga med så jag tog bara ett spets linne. Och när jag kom till mörbylånga blåste det satan och jag tror inte att det varit nån sol på hela dagen faktiskt.. Så jag frös hela dagen, men jag hade dock skinnjackan på mig hela dagen haha.
Dock när jag kommer hem igen så är det skinande sol som ni ser på bilderna hah.. typiskt
 

WEST COAST - LANA DEL REY

2014-04-15 11:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Igår släpptes Lanas nya och jag hade inte en aning om det (?) så blev väldigt glatt överraskad sista lektionen haha!
Den är helt okej, men det sa jag om the pretty reckless album och nu ÄLSKAR jag det albumet, så jag ska ta mig tid att lyssna in låten.
Här har ni låten
 

kemi

2014-04-15 08:27:21/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Förlåt för att jag inte bloggade igår, somnade direkt när jag kom hem och när jag vaknade var det bara att äta och plugga.. Vi har nämligen ett kemiprov som är svårt och jag tror ingen känner sig speciellt säker på provet. Sitter just nu på läxläsningen med träningsvärk efter boxning från igår på idrotten! 
Ska plugga nu och när jag kommer hem ska jag ta lite outfitbilder till er hade jag tänkt och sen dra till kyrkan på nån påskvandring då det var visst obligatoriskt om man är med i konfan.
 
Hoppas ni får en bra tisdag, see ya
 

helgen

2014-04-13 17:48:35/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Ber om ursäkt för uppdateringen, var ett par dagar sen sist nu. Tiden har bara flygit iväg, jag har fått säga hejdå till Wilma & Emma som åkte till USA och nu är det helg och jag kommer inte på vad jag gjort i skolveckan dock haha. Efter skolan i fredags åkte jag hem och tränade och åt tacos. Sen åkte jag till Moa och sov över där med Caisa. Vi spelade kort med Amy och så kollade vi på skräckfilm och låg och pratade och somnade sent. Vi åt kladdkaka och fika till lunch och sen åkte jag hem efter vi kollat på ännu en film. Va hemma runt 4 tiden och så hjälpte jag mamma lite och sen kollade vi på film och åt popcorn för det var bara vi hemma!
 
Skulle egentligen vart på släktmiddag idag och fira en av mina kusiner, men det blev inställt. Så jag har slappat och så pluggade jag kemi i 3 timmar. Det är sjuukt mycket vi ska kunna, skrev ner nästan 9 A4or på allt vi skulle kunna, sjukt.
 
Bilder från i helgen
 
 
I morgon är det ny skolvecka igen, en kort en, går bara tills på torsdagen. Sen har jag påskloov!

och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är // tisdag

2014-04-08 21:54:04/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Allt bra? Med mig är det bra idag även om jag var väldigt trött idag och att det var så grått och regnigt idag. Sen får jag väl skylla mig själv när jag gnäller på att jag är trött då jag satt uppe och lyssnade igenom 3 av Nirvanas album igår natt som tydligen var mycket viktigare än sömn hah. Det där med att priotera
 
Vi lyssnade på hon som överlevt ett koncentrationsläger under andra världskriget, från kl. 08.30 till 10.45 satt vi där inne. Usch så otroligt hemskt det som hände, helt sinnessjukt. 
När jag kom hem så sov jag i två timmar haha och nu sitter jag här nyduschad efter en springrunda. Det var perfekt väder för att springa, helt ljummet, mörkt och ljummnavindar! 
 
 
I morgon får jag sovmorgon då jag ska till läkaren! Så det blir skönt och jag får hoppas att det går bra!

Mysmåndag i Kalmar ♥

2014-04-07 22:10:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, uppdatering är lite sådär igen men jag verkligen ingenting igår haha.
However så hade jag lovdag idag så det var sjukt skönt att slippa nån äcklig söndagsångest. 
Vid ett tiden tog jag och lillebror bussen in till Kalmar för att klippa oss. De klippte sjukt mycket på mig, nästan 10 cm.. Men man får väl skylla sig själv när man slarvar med värmeskydd och jag använder både locktång och plattång så det sliter minst sagt ganska hårt.
 

När vi var färdigklippta och fina så gick vi runt på stan och kollade lite kläder åt Filip. Lämnade han sedan på mammas jobb så han kunde åka med henne hem! 
Gick till bussen för att möta upp Bastian och så gick vi åt sallad och snackade en massa, det var väldigt länge sedan och det var välbehövligt med! Sen gick vi runt lite på stan för att matkomat var enormt och så tog vi en buss hem!
 

En himla bra måndag med andra ord! och i morgon kör vi på skola, ska lyssna på nån från andra världskriget hela förmiddagen så det blir nog ganska chill tisdag får jag hoppas! 

saturday

2014-04-05 15:16:10/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Vaknade ganska tidigt idag, lite innan nio. Åt en godfrukost och sen städade jag rummet. Sprang en runda på 4 km och massa intervaller och när jag kom hem tränade jag lite till. Fixade bananpannkakor till lunch och när jag var mätt och belåten så tog jag ett låångt bad i över en timma haha.
Så det är en väldigt lugn lördag idag och nu har jag precis ätit upp det på bilden och ska fortsätta att läsa i Elle, för typ tredje gången hheh. Det finns nog ingenting som gör en mer inspirerad än en modetidning!
 
Ska upp ganska tidigt och åka till kyrkan eftersom man måste gå på ett x antal gudstjänster och jag känner att jag ligger liiite efter.. 

gold chain

2014-04-04 14:30:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Jofama by Kenza 9 från JC // Swetshirt från Gina (?) // Skinnkjol från asos.com // guldkedja från någon smyckes affär (?) // Dr Martens från drmartens.co.uk

Vet inte riktigt vad som hände med tröjan på bilden och jag har antagligen sett ut sådär hela dagen haha, men whatever. Himla fint väder idag, iskallt men jätte soligt. 
Har inga speciella planer för ikväll, ska nog bara chilla hemma och sen ska jag träna lite också. Någongång under helgen ska jag träffa Elvis och sedan på måndag har jag lovdag! Himla skönt med extra lång helg :)
 

Fredag (igen??)

2014-04-04 08:40:30/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Känns som om det var igår jag jublade över att det var fredag? Lite läskigt hur snabbt tiden börjar gå nu, när det börjar bli ljust igen och allt sånt och alla blir på bättre humör.

Bloggar just nu för att jag var hos tandläkaren i morse och nu sitter jag på mammas jobb och dricker te. Ska gå till bussen snart! 



b&w inspiration

2014-04-03 14:42:21/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
 

grattis håkan, du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel

2014-04-02 18:32:25/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
 
 

Don't do a goddamn thing they say

2014-04-02 16:23:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Skinnjacka Jofama by Kenza 9 // svart hoodie Gina // svart basic linne H&M // jeans Bikbok
 
Känner mig väldigt färglad idag haha, eller tbh så är det väl såhär jag brukar ser ut, haha.. Den enda "färgen" jag gillar är väl typ röd heh.. Men liksom svart går ALLTID hem, inga risker med att ha svart på sig liksom ;) 
 

NEW IN

2014-04-01 20:14:10/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
jofama by kenza 9: JC
 
Hello people! Första april idag, har ni blivit lurade än? Det har jag ;)
April innebär också att våren är här på riktigt och jag kan inte låta bli att koppla alla dessa Håkan Hellström låtar som handlar om just april och våren.. Alla sånna låtar känns så perfekta denna tiden på året.
 
However så åkte jag direkt in till stan idag för att möta upp mamma och köpa hem Jofama by Kenza 9 på JC!! Snacka om att jag är väldigt glad just nu, har velat ha denna jäkla skinnjacka sen den kom ut, vilket var ett par år sedan faktiskt..
Antar att jag kommer att använda denna alldeles för mycket och det är min absoluta favorit jacka!