2014 snart här och 2013 snart slut

2013-12-31 19:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
sista dagen på 2013. det har hänt otroligt mycket och usch vad fort tiden gått. Allt har gått upp och ner och jag försöker att komma på de bästa stunderna.. Sommaren var de bästa månaderna i mitt liv. Stockholm, Håkan konsert, kramat håkan en andra gång, alla vänner som jag haft så otroligt kul med, Mallorca.. kommer inte ens ihåg hälften av det jag gjort.. 
Jag bytte klädstil, totalt. Från söt och lite hipster till mer grunge, rockiga hållet. Invigde min röda skinnjacka med 9303930 nitar. 
Har också kommit närmre många vänner, men också glidit ifrån de som jag trodde skulle hålla i för alltid. Kan inte låta bli att känna att det vrids om lite i min bröstkorg när jag tänker på det.
Har inte haft tur i kärlek heller, men endå haft det där pirret och vågat ha kontakt med Han. 
 
Det är därför jag ska skaffa en stor glasburk och lägga i små lappar om alla roliga saker jag gör, så jag liksom kommer ihåg vad jag gör.
 
Här får ni ett collage från en liten del av mitt 2013. tack alla
 
TACK FÖR TÅRARNA PÅ KINDERNA OCH STJÄRNORNA PÅ HIMLARNA
 

fixar till nyår

2013-12-31 14:52:15/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Toodeloo guys! Går nyårsplanerna som planerat? Det gör det för mig iallafall, allt känns bra. Känner mig inte stressad alls. En jääättte enkel klänning ska vara på och ett halsband, mycket ögonskugga och läppstift också och ett glatt humör är min outfit ikväll! 
 
Idag har jag inte gjort mycket alls, städat ordentligt, tränat, vart ute och gått med mamma och brorsan, tog en lååångt bad,använde bodyscrub och rakade benen! Är riktigt baby len nu haha! Just nu har jag lite dötid, men det är bara skönt så har lagt på mig en ansiktsmask, ska börja fixa mig om typ 2 timmar kanske. Ska nog måla naglarna då de är allt annat än fin målade haha, de är svart avskrapat nagellack som klär mina naglar just nu. haha jag har inget emot det, men mamma suckar alltid när hon ser dom ;)
 
 

sushi och chailatte på stan! // lillebror bli aldrig som jag

2013-12-30 18:23:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sista måndagen på året, galet.. i morgon är det nyår och det ska firas med vänner! Ska bli skit kul och är taggad!
 
Åt ju sushi med mamma och åååh åt som vanligt för snabbt så hann ju knappt njuta av den goda maten, men åh vad gott. Kan äta hur mycket som helst haha.. suger på att fota, men gott var det!!
 
Sedan hämtade mamma och jag HÅKAN BILJETTEN HIHI, snacka om materiell lycka alltså!
 
Skulle egentligen träffat Hanna men det blev inställt. Efter lite krångel och bussåk så träffade jag tillslut michelle och vi bestämde oss för att fika och prata lite på espressohouse. Tog en ischai (ja jag älskar espresso house's kalla drycker, tusen gånger godare än de varma och fuck att det är vinter. Frappe dör aldrig)
Vi kollade runt i affärer och hade det allmänt bra. Köpte ingenting med michelle blev en berlock rikare!
liten bild på donken toan lol
 
Åkte med mamma hem och handlade med henne och kom hem runt 5 och åt gravadlax och potatis till middag. Och nu sitter jag här och ska städa mitt rum ordentligt och ska träna magen lite! pussss
 
 

Mot stan för sushi med mamma och fika med saknad vän

2013-12-30 11:00:07/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Påväg in till stan nu! Ska möta upp mamma och äta sushi. Efter det så ska jag träffa Hanna, en vän jag inte träffat på två år (!!) och ta en fika!

Igår så var jag ute och gick med Maria på kvällen, när jag kom hem så chillade jag bara framför tvn.
Uppdaterar senare!




Lugn söndag med mamma

2013-12-29 17:14:22/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! har ni haft en bra söndag? Det kan jag säga att jag har haft, har tagit det lugnt med bara mamma. Pappa och brorsan var på nån cup! Idag har jag sov jag tio, även jag inte kunde somna igår natt.. somnade inte förens efter två även om jag var så galet trött. Trodde jag skulle vakna mycket senare. Igår tillbringade jag några timmar på kvällen med sara också!
När jag vaknade hade mamma fixat en fruksallad och rostade mackor! Smakade mycket gott. Kan inte komma på vad jag gjort mer, bara städat och plockat lite i rummet, vart ute på en lååång promenad med mamma, ätit citron kesella med frusna hallon (bästa någonsin). 
Påtal om sånt som smakar gott så ligger jag i min säng och väntar på tacos! Åh är så suugen på det, galet!! 
 
 
I morgon ska jag in till stan och äta sushi med mamma! Är såå galet sugen på sushi alltså!! det är lätt min favorit mat. Förresten så har min förkylning blivit så himla mycket bättre över natten! Får hoppas att jag är frisk till nyår!!
senaste gången jag och mamma åt sushi!
 

Stan med familjen!

2013-12-28 15:35:22/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hade gjort ett inlägg i morse men nehe, det hade visst inte kommit upp.. Men however, HEJ, allt bra? Med mig är det helt okej bortsett från min otroliga förkylning som inte vill gå bort. Åkte in till stan med familjen runt 11 och kikade runt där och köpte en stor svart stickad kofta och ett halsband. Vi åt på mac donalds också, haha åt ju där för några dagar sen men hela familjen var sugna på det så varför inte? Tog en cesarsallad, den smakade helt okej.
 
Jag kom hem precis och jag är så galet trött.. :( Ikväll har jag inget planerat men tror jag ska ta det lugnt ikväll då jag vill att min förkylning ska gå bort någon jävla gång.. Vill ju vara pigg till nyår! Ska ta ett bad och använda en ny bodyscrub som också blev inhandlad idag!
 
 
 

chill fredag // uppdatering var väl sådär

2013-12-27 18:14:41/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter och sjunger med till håkans låtar i min säng och är mätt och go. Ber om ursäkt att jag inte bloggat idag, vet inte varför jag inte bloggat.. har haft massa tid fast ändå inte.
However så var gårdagens middag trevlig och kalkon smakade sååå gott, och efterrätten också. Åt så otroligt mycket haha.. Busade massa med små kusinerna också. Kan inte säga att det är super kul men man kan ju inte annat än att smälta när de blir sura när de ska hem och ropar "hannah me hem".
 
Vaknade klockan 10 idag och trodde att min familj var typ döda haha.. de sov också, de brukar gå upp runt halv nio så jag blev helt chockad när jag vaknade först av allihopa :o Iallafall så åt jag frukost runt elva med familjen. Jag tog en smoothie och några goda mackor som mamma bakat igår. Efter tolv så drog jag och mamma till köpstan och handlade, kollade på mellandagsrean på lindex och fick med mig en svart ögonskugga hem. Mamma och jag drog också ut på en promenad i efter middag och så tränade jag lite.
 
Hoppas ni orkat läsa allt detta haha. I morgon ska jag dra till stan igen och kolla lite, puss
 
eeeh ja ett par ben som är mina hah
 
 

Julklapparna 2013

2013-12-26 14:48:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Tänkte skriva vad jag fick i julklapp då det jag fick inte går att ta kort på, eller bara är tråkigt att ta kort på.
Julklappar 2013
• helkropps spegel
• ljusslinga till mitt rum
• ps lycka till ikväll, (håkan boken)
• känn ingen sorg
• pengar
• skjorta från weekday
•  morgonrock
• filt
• racemarine joggingbyxor
• och sist men absolut inte minst, det som jag önskat mig så galet mycket, BILJETTER TILL HÅKANS ENDA KONSERT 2014, DEN 7 JUNI (!!!!)
blev så fruktansvärt glad när mamma smsade "vi ses den 7 juni, kram håkan" efter julklapps utdelningen. Började gråta och sprang ut och grät av lycka haha. Mamma och jag ska äta sushi på måndag och sedan hämta ut biljetten! 
bild från julklappsutdelningen (innan jag hade fått reda på biljetterna)
 

Godmorgon

2013-12-26 10:57:19/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
sry för den tråkigaste rubriken någonsin, men min fantasi är död idag. Igår kväll kollade somsagt jag och min familj på känn ingen sorg och mitt hjärta gick som vanligt i 1000 bitar när jag ser den filmen haha. (fick min choklad också hehe) 
I morse tog jag tag i mitt liv och var ute och sprang ett par kilometer och tränade. Nu har jag ätit frukost och ska snart bada. Vill egentligen hitta på något idag med någon men vi ska visst få gäster vid 2 och bjuda på kalkon. Älskar kalkon hihi. 
Har inte så mycket att skriva egentligen. Antar att jag borde visa mina julklappar, men många är svåra eller bara tråkiga att fota, eller så har de inte kommit än haha.
 
är verkligen galet sugen på denna drickan, asså ååh 
 

heaven is a place on earth with you // ny skjorta

2013-12-25 19:03:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
skjorta/blus: (julklapp) weekday
jeans: bikbok
smycke: mallorca
 
 

Inget öppet // dag på stan

2013-12-25 17:17:31/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! har ni haft en bra jul? 
Dunsade ner i sängen nu, efter en dag i stan. Eller ah kom hem för ett par timmar sedan men har varit ute och sprungit, satt upp min nya spegel, tränat och badat länge, smsat med folk! Tiden rinner iväg hah.
Hursomhelst så klev jag upp klockan åtta, mm. jätte pigg var jag really. haha men iallafall så fixade jag mig och så hade mamma fixat frukost åt mig. Sen så tog jag bussen runt 10. Busschaffören var såå trevlig och glad, händer sällan tyvärr. Sedan mötte jag då upp Bastian och Norah i stan vid 11. Var något öppet haha? NEJ. Haha ååh, vi gick runt i typ en halv timma och letade om något var öppet. Det var bara espresso house som var öppet så vi gick in dit tog varsin macka och åt lunch. 
Sen efter en stund så kom deras pappa och hämtade oss och körde oss till mac donalds och bjöd på lunch nr 2, tacktack!
 
Just nu är jag så trött så jag nästan ser i kors haha.. ikväll blir det hemma kväll med familjen, kolla på Känn ingen sorg och äta popcorn till.  och choklad, har haft en bra dag och har varit glad, men är lite nere nu och var det igår också ibland, utan anledning, choklad kommer prob att hjälpa
 
 
uppdaterar senare ikväll, laddar upp med några tidsinställda!
 

Stan // juldagen

2013-12-25 10:30:46/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Är inne i stan nu och väntar på Bastian och norah! Får se hur mycket som är öppet nu haha, men det blir säkert bra!
Kvällen igår blev lyckad och fick massa bra presenter som jag verkligen önskar mig och visar sen när jag kommer hem! 



God jul på er!

2013-12-24 15:13:06/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Har lagt bloggen åt sidan idag, känner att jag vill bara njuta av denna dag.
Just nu kollar jag som antagligen alla andra på Kalle anka och med släkten. Är helt proppmätt efter julbordet. Min favorit är de olika laxarna! Vilken del av julbordet är eran favorit?
Vid 11 drog min familj till kyrkan, för jag typ måste cause konfan. Kyrka är inte riktigt min grej. Särskilt inte när bänkarna är så otroligt obekväma..

Aja god jul på er och hoppas ni får det ni önskar er! Nu ska jag kolla klart på Kalle anka och sen vänta spänt på jultomten (och äta massa godis) ;)



vara sjuk dagen innan julafton, lovely

2013-12-23 11:28:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Hello people! Min förkylning har varit för jävlig idag, låg och kollade på friends väldigt länge för att slappna av och komma på bättre humör. Vaknade typ 93393 gånger av att jag knappt kunde andas eller liknande. I morse kunde jag knappt prata med det är liite bättre nu, känner så här att vara sjuk på lovet:
 
 
Får se om psykologen ens hör vad jag säger haha. 
Vaknade runt halv 10 och då fixade jag mig en smoothie och två mackor, en med jordnötsmör och en med bara ost. Jordnötsmör är det godaste någonsin aa.
 
Idag är det BARA EN DAG KVAR, I MORGON ÄR DET JULAFTON. Dock jag jag ingen julkänsla men ändå sjukt pepp då jag inte har EN ANING om vad jag ska få.. Har inte ens sagt vad jag önskar mig till mina föräldrar liksom.. Liksom förra året så fick jag Dr martens och det visste jag ju för mamma och jag beställde några dagar innan. 
Efter psykologen ska jag åka ner till Elvis och chilla hela eftermiddagen. När jag kommer hem ska jag duscha, träna magen lite, även om jag är lite sjuk men gör lugna övningar. (har för övrigt träningsvärk sen igår mm aa). Nu så håller mamma på att göra/koka julskinkan så det blir jättegod middag som består av mackor med julskinka på. 
Till lunch idag ska jag äta kyckling salald tror jag! haha mm jätte kul att veta vad jag äter va?
 
Ska låta er va nu, bara en fråga:  vad önskar ni er i julklapp?
 
 

xhit daily // träning

2013-12-22 19:34:02/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Tränade för en liten stund sen och tog en bad efter. Kände att jag på något sett behövde bli av med överskotts energin i mig (även om jag var jätte trött?) 
Just nu dricker jag mitt efter längtade te och bara njuter. 
 
Det jag ville med det här inlägget var att tipsa om en super bra video (och yt channel) som jag tränade till idag! De har massa bra träningsvideos och tjejen som tränar är väldigt peppande och det är bra, lätta och roliga övningar. Fast även om de är lätta att utföra så känns de och man blir svettig om man kör hårt!
 
denna var typ den enda som man kunde lägga upp såhär, men det är bara att gå in på kanalen och leta er vidare. De har blandannat hur Candice, Miranda Kerr och andra VS angels tränar!! 
 

julklappsbyte och sleep over med Elvis // ingen söndagsångest

2013-12-22 17:09:09/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Hello people! Är så galet trött så jag nästan somnar över tangenterna. Elvis åkte hem runt två och vi har haft det galet kul! Vi kollade på film och åt massa godis, bytte julklappar gjorde vi också. Vi vaknade runt halv 10, kanske 10 vet inte riktigt haha. Mamma hade bakat scones till frukost och det smakade gott. Elvis sminkade mig hahah, ååh visar tyvärr inga bilder på det haha :ppPp 
Men här har ni en bild på oss istället (världens bästa, love uu)
 
 Har precis ätit och har så ont i halsen så jag knappt kan svälja och tror jag har feber.. Typiskt nu när det är bara 2 (!!!) dagar kvar till julafton. Så jag ska ta det lugnt nu och dricka te ikväll (som jag inte gjort på flera dygn, jag har panik haha need my cup off tea really bad) 
Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu till nyår och allt..
 
Morgondagen kommer bestå av en så länge, besök hos psykologen och magpirr inför julafton! Och detta är första söndagen på länge som man inte har söndagsångest hihi, så skööönt!!

världens bästa vän

2013-12-22 00:55:53/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
älskar dej mest // din elvis



Stan med Sara // matkoma på espressohouse

2013-12-21 17:34:32/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag åkte jag in till stan med Sara på förmiddagen. Hon skulle shoppa de sista julklapparna och leta efter något klädesplagg till nyår! Vi hittade allt vi skulle. Jag köpte även en väldigt enkel klänning till nyår! 
Vi fikade på espressohouse också och det smakade otroligt gott. Tog en espresso frapino haha, de är ju så goda. Men sen ångrade jag att jag inte tog något varmt för man blir ganska nerkylad av en frapino om man säger så ;))
Åt en cheesecake med typ kladdkaka i. Super gott, men shit va mätt man blir haha.
Tog bara en bild idag medans Sara provade en sjukt snygg top inne på gina. 
(hade såklart på mig mitt nya läppstift idag hihi, komemr bära det ofta!!)
 
just nu så väntar jag på middagen som består av potatisgratäng och kotlett har jag för mig. Pappa och mamma har lagat massa julgodis när jag var i väg. Åh pappas kola och mamma bakade knäck och rockyroads och snickerskaka tror jag, ååh så galet gott!
Efter jag ätit så ska jag cykla och möta upp elvis för hon ska sova hos mig i natt!
 

Påväg hem

2013-12-21 16:09:37/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Påväg hem efter en heldag med Sara i stan! Uppdaterar när jag kommer hem 


Julklapp från Michelle!

2013-12-20 18:57:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Fick ju ett läppstift från Michelle, blev verkligen sjukt glad. Det är i precis den röda lite mörkare nyansen jag ville ha! 
Makeupstore
 
 

jullov // är så glad

2013-12-20 16:20:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag har jag bara haft hemkunskap som lektion sen så bara kollade jag på när niorna spelade innebandy! Slog mig ett par gånger varför jag ens gick till skolan idag men den tanken tog jag tillbaka när lärarna bjöd på godis och pepparkakor! 
Några sjöng och uppträdde i aulan och de var jätte duktiga allihopa! Sen fick vi reda på våra betyg, de var helt okej. Kan bättre, det vet jag. 
Sedan bytte jag julklapp med Michelle och gah, jag fick världens mest perfekta läppstift (visar i nästa inlägg). Är så glad för det!! Har varit glad hela dagen och ingen oro eller liknande! 
 
 
 
 

Victoria's Secret Fashion Show 2013

2013-12-19 16:07:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Missade victoria's secret fashion show när den var så passar på när jag är sjuk och kollar på den! och åh va snygga dom är.
 
 

sjuksjuksjuk

2013-12-19 13:40:35/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! som jag skrev igår så mådde jag ju inte så bra pga mitt illamående. Och det blev inte bra över natten och det enda jag har ätit idag är ett päron och ett näckebröd.. Är hemma idag, man är ju rädd att det ska va spysjukan som visst går nu. Så sov till halv tio och har kollat på ph och ahs och jag blev typ jätte besviken när Samir åkte ut, asså nej :(( 
 
Idag ska jag nog ut och gå en runda om jag mår bättre och försöka få i mig något mer att äta, men har ingen aptit alls. Ska också ta ett långbad också! 
Och så måste jag slå in julklapparna för i morgon är det fredag och SEN TAR JAG JULLOV
 
I  helgen ska jag nog hitta på något roligt med någon vän. De flesta har tyvärr åkt till sälen med skolan, men jag och elvis kanske ska hitta på något och byta julklappar!
 
hahaha åh håkan
 

Racerellie och hannahbanana mys

2013-12-18 19:38:19/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people!som jag sa så åkte jag direkt till elvis efter skolan för hon hade stannat hemma idag. Vi åt nudlar, MASSA pepparkakor och jordnötter, asså jag mår fortfarande så jävla illa haha. Ska inte äta något mer ikväll. Haha sen skjussade hon mig en bit hahah doog, det gick väl sådär ;)
 
Skoldagen har varit chill och det har varit en fett bra dag!! Har ingen ångest över något just nu och det känns så skönt. nu ska jag kolla ph och bara chilla och så ska jag nog sova ganska tidigt.. så trött och illamående
 
love uuu, världens bästa vän

6 DAGAR KVAR

2013-12-18 11:28:34/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, idag är det 6 dagar kvar till julafton och lov om två dagar!! 
Har precis haft lunch och ja de var ätbart men ska till Elvis sen och då får jag äta!!
Två bilder från matte lektionen aa mm



ps lycka till ikväll.

2013-12-17 16:17:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag är det en hyffsat varm tisdag. Eller okey I take that back. Det var ljummet ute när jag gick till bussen i morse, och helt vindstilla?? Jäkligt sällsynt på öland kan jag lugnt säga. och sen blev det kallt på eftermiddagen igen.
Skoldagen har varit chill, vi har ju inte så mycket att göra på lektionerna nu sista veckan i de flesta ämnena. min dag har varit bra måste jag säga!! cause hittade cirka världens finaste håkan bok på skolbibblan (??? som jag sen fick reda på hade varit typ skit länge) och så hände det lite andra saker som gjorde att min dag blev nästan lite för bra hihi. Aa o så fick jag gratis pepparkakor också, det skadade ju inte heller!  
Satt med elvis bby på bussen hem och flummade and we decided to hang out tomorrow!! 
bild från i början av terminen på mig och elviis, gaah man kunde gå i skinnjacka utan att frysa röven av sig <33 miss that.
 
Just nu så äter jag clementin och dricker grönt te (what a suprise huh?) sitter också och läser min fina håkan bok, aaah är så lycklig över att jag hittat den. men kommer beställa hem den iallafall. (säg inte till någon men blev typ tårögd när jag hittade den pga sånn lycka)
Nu ska jag fortsätta med mitt läsande (hannah läser frivilligt? lol, det är ju håkan hellström det handlar om)
 
hoppas ni hade en sån bra dag som jag har haft idag, och om ni inte haft det så fortsätt bara det blir bättre!

Trött, hungrig och saknar gbg // chill måndag

2013-12-16 17:21:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Hello people! Hur var eran måndag? Min var fett chill, kollade bara på american horror story och sydde klart en tröja på syslöjden. Men galet vad trött jag är!! Hade bara på mig en tjock tröja och mina leggings från forever 21. Fixade inte håret ordentligt idag heller. Haha så lat. Men sov 10 min extra idag istället! 
Har varit så trött så jag har väl mest sätt ut såhär idag
 
 
Åt en smoothie när jag kom hem och två mackor. vrååål hungrig var jag cause det var ju falukorv till lunch.. Nu ska jag sätta igång ännu ett avsnitt av AHS och vänta på maten!
 
från rockhouse som jag var på förra året, åh gbg
 

Springrunda i regn // söndag

2013-12-15 14:04:12/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter just nu och äter en sallad med sojabönor och så kokade jag mig ett ägg också! Hade tänkt ta kalkon till men den var slut, så jag tog bönor istället, det är ju det de som kör på vegetariskt äter har jag lärt mig på hemkunskapen *duktig. 
Var ute och sprang nu innan lunch och nu så ska jag ta ett lång bad och försöka dämpa min söndagsångest. Men det blir säker bra tillslut, det blir en chill måndag i morgon. Vi ska ha ömsa som det kallas och då är det bara plugg hela tiden. Fattar dock inte hur de tänker, har vi något att plugga på veckan innan jul? haha nej :PpPpp
 
Igår kväll så var jag och brorsan hemma själva och kollade på grown ups 2 och åt massa chips och godis haha! Grown ups 2 var faktiskt bra! Jag brukar inte ha särskilt höga förväntningar när det gäller liksom blir en tvåa också.. Men jag rekommenderar den verkligen om nu gillade den första! 
 
Idag ska jag inte göra särskilt mycket. Mådde inte så bra igår natt så är skit trött.. det var därför jag drog ut på en springtur då det utlöser endorfiner och då blir man gladare/piggare har jag lärt mig ;-)
 
haha åh vad kallt det va, nackdelen nr 2 när man fotar ute, sedan är ju problemet ljuset också ;-)

godmorgon // mysfrukost

2013-12-15 09:43:42/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

Red lips, pale face

2013-12-14 21:30:41/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)


Skjorta: Carlings
Linne: punked shop (tror jag den hette)
Jeans: bikbok
Jacka: h&m

gissa vilka jag har träffat // mysdag på stan med Maria

2013-12-14 18:28:38/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Åkte ju som sagt in till stan idag igen och jag har varit väldigt glad idag! Jag och Maria har kollat runt i affärer och hon köpte lite julklappar! Stötte på några som vi kände lite då och då. Var mycket folk idag på stan, alla är stressade nu alltså. Letade IGEN efter något att ha på nyår och jul men nej hittade inte något idag helller. Fikade så klart också! Drack världens godaste te och nån kaka på det där cafet som jag fortfarande inte kan stava eller uttala haha, måste lära mig åh. 
ah juste som rubriken lyder så träffade jag ett par deltagare från Paradise Hotel! hihi, Samir, Ania och Anja!
 
 
 
 

Mot stan - igen

2013-12-14 12:23:45/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)




julklappsshopping & fika med Emma

2013-12-13 19:29:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag direkt efter skolan så åkte jag och Emma in till stan som jag sa i förra inlägget! Var länge sen vi två hittade på något och vi hade det super bra! Åt världens godaste fika på det där cafét i stan som jag inte kan uttala och shoppade julklappar gjorde jag med! Letade efter en topp till nyår och jul, men hittade som vanligt inget som föll mig i smak :-( Där emot så dreglade vi lite över lit docs åååh hittade ett par med lite högre platå iiiiiih
fina emma på det mysiga cafét!
Det blev en lång eftermiddag i stan, men otroligt härlig, kom hem vid halv sju ungefär och hade så himla ont i fötterna efter allt gående haha! 
Juste! har ni märkt av att det var den fredag den trettonde idag? haha det gjorde jag!! Skulle hoppa in i Emmas bil och slog i huvudet så satan ahaha, allt bara snurrade!!
 
ikväll har jag än så länge inga planer, men som det ser ut nu så ska jag till stan med Maria i morgon och prata och bara umgås, var ett tag sen sist nu!
 
 
 

Jag har lurat mig själv för många gånger nu // dagens outfit

2013-12-13 13:24:52/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

Tröja: Ohio i Sthlm
Kjol: forever 21



Fredag den trettonde

2013-12-13 08:59:36/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hej! Det ju fredag den trettonde och lucia haha.. Lucians hår kommer brinna uuupp haha nej skojar bara gud vad elakt. 
Men glad Lucia eller nu va man säger. 
Idag ska jag in till stan med Emma och handla julklappar och kolla lite! Galet skönt med fredag!!
Hörs sen



keep calm it's friday tomorrow // förlåt för den dåliga uppdateringen

2013-12-12 19:37:18/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
Hello, sorry guys att jag inte har uppdaterat förens nu och kommer inte heller på en bra anledning till att jag inte uppdaterat.. 
Iallafall så tänkte jag blogga lite nu under tiden jag kollar på paradise hotell. 
Idag kan jag inte påstå att det hänt något som man kan berätta om, men jag har haft en bra dag! Badade en bra stund nu för att "skölja av mig veckan" haha. men det alltid lika skönt!! Badar nästan varje dag faktiskt.. Är inte särskilt trött ikväll faktiskt, kanske är pigg för jag vet att det äntligen är fredag i morgon ;-) 
 
 
så är det ju lucia i morgon så då blir det inte mycket lektioner för jag har både inställd musik och så ska jag kolla på lucian när vi har matte, och så slutar vi vid klockan ett redan! Mååste verkligen se till att handla julklappar och så måste jag hitta vad jag ska ha på mig på jul och nyår.. letar som en galning, men när man väl hittar något finns det ju inte ens i min storlek *suck*
lite bilder från idag haha

we used to talk like lovers, no we are hardly friends // huvuder snurrar

2013-12-11 19:59:48/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Ligger i sängen och lyssnar på lite timbaktu och kent. Har så ont i hela min kropp och huvud, lederna i mig gör också ont. Håller prob på att bli sjuk.. 
 
Har mått bra idag, helt okej. Har haft ganska mycket i huvudet, fast samtidigt ingenting. Känner mig fett yr, vet inte om jag är sjuk eller bara otroligt trött, men samtidigt känner jag absolut ingenting.
 
 
Iallafall så lyssnade jag på min kropp och gick inte ut och sprang som jag planerade. 
Vi hade prov idag i musik, och det gick åt helvete, haha. tror ärligt talat att det inte gick bra för någon. Sedan så fick vi sluta lite tidigare så hann med bussen som gick en halvtimma tidigare, så sjukt skönt. När jag kom hem var det så skönt att veta att sista provet är klart, och nu är allt luugnt till sista veckan åh. 
Har inte så mycket mer och säga än att jag hoppas att eran dag varit as bra och att ni skrattat mycket. Kommer somna fett tidigt idaga alltså haha, så trött. nu ska jag sluta tjata om hur trött jag är och låta er fortsätta era liv
 
hittade en bild som togs för ett år sedan på lilla cello ååh jag var helt förälskade i den lilla shettisen
 

Black is the new black

2013-12-11 15:50:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)


Stickad tröja: carlings
Kjol: asos.com
Strumpbyxor: h&m
 
Lite halv dana bilder cause min brorsa tog dom lite snabbt på några minuter bara.

Snön äntligen smällt bort // godmorgon, nu kör vi

2013-12-11 07:48:34/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Godmorgon, vaknade skit trött idag. Såg på paradise hotell, både det som var igår då och det som var i måndags.

Är så himla lättad över att snön har smällt bort inatt, så himla skönt. Då kan man gå snabbt till bussen utan att riskera att slå ihjäl sig. Även om nu docs är ganska bra ändå. Eftersom snön är borta så ska jag nog ut och springa ikväll! Kommer att behöva rensa tankarna och bara spriiiingaaa efter jag gjort sista provet för denna terminen idag.

Just nu sitter jag på bussen med Håkans musik i öronen och ska nog sova lite nu, puss!
kom igen nu, vi klarar denna onsdag också, lovar!

svartögonskugga och för stor kjol

2013-12-10 18:31:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
Idag var det "varmt", eller iallafall varmare ute så då blev det kjol på! Hade samma outfit senast jag la upp en outfit så tar inga "riktiga" bilder idag. Var liite mer hårdsminkad än vad jag brukar vara, brukar ha mycket eyeliner men kände för att ta lite svart ögonskugga, kände verkligen för det. Tycker om att ha ganska mycket svart och så vidare runt ögonen. Lite, tråkigt att min kjol är ganska för stor som jag på mig, sitter inte tight runt mig alls haha.. men mamma sa att hon skulle försöka att sy in den på någon vänster.
Som jag skrev i inlägget innan så var jag galet trött idag, trotts att jag somnade redan runt 10 halv 11 igår? 
Är alltid såå mycket tröttare på tisdagar, tycker inte måndagar är så jobbiga, tycker söndagar är värre, för alla har ju söndagsångest. 
 

When you feel so tired, but you can't sleep // humörssvägningar och trötta ögon

2013-12-10 16:20:52/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, idag har jag varit så trött så jag velat gråta, sen varit så trött så jag inte kunnat sluta skratta, för att sedan bli bara arg o ch trött. Mitt humör har gått upp och ner idag men kände mest så här:
 
 
Fick reda på mitt kemi prov, samt labbrapport och fick C på båda så det känns bra. Men fick dock "bara" D som höstbetyg cause någonting att det skulle vara svårare kurs efter terminen så jag inte sänker mig. Sedan hade vi då teknik och jag var med såklart men det blev väldigt många toa besök med egopics och sittandes på golvet och bara tänka eller gråta pga i don't wanna do this. 
 
Ska förövrigt till mormor idag med mammi och äter lite gott om jag inte minns helt fel! Måste också plugga till mitt musikprov i morgon och sen så ska jag uppdatera bloggen lite till! lovar!
 

Vad är det som krävs för att stanna kvar // måndag

2013-12-09 20:39:24/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Först och främst ska jag be om ursäkt för att uppdateringen inte varit något vidare. Tänkte blogga om frukosten vid frukosten men tror ni inte att det inte ville locka sig alls? :)))
Så jag hann inte med så mycket i morse direkt och efter skolan drog jag ju på möte med mina föräldrar och min psykolog och jag var ganska orolig för det mötet, men det känns bra nu. Hon är väldigt bra. 
 
Annars har skolan varit bra idag, har varit glad och fick ett bra resultat på historia provet också! Vet inte riktigt vad jag ska skriva är lite tom på ord
 
However jag typ just förstod att det är fucking jul om 15 dagar asså vaaa?? Haha har inget att säga om tisdagen heller ELLER JOO i morgon ska jag ha kjooool hhi. Saknat det!! Plus så antar jag att alla har hört att det är ok att ha jacka osv inne i skolan?? asså omg lml, blev så jävla glad. MAN FÅR HA SKINNJACKA INOMHUS!! ååh vintern blev 39339 gånger bättre, eftersom jag typ bara hatar vintern för att det är för jävla kallt för att ha skinnjacka haha
 
 
 
 

Just nu

2013-12-09 18:49:51/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Uppdaterar igen efter jag badat!

världens mest perfekta människa - Taylor Momsen

2013-12-08 16:09:34/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
v
 
 
Untitled

du var solskenet jag var ensam // söndagsångest

2013-12-08 13:47:08/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people!
Pratade ännu mer med Celine igår kväll och hon är bäst, kan prata med henne om allt. Så jävla synd att hon ska bo ca 6 h bort. 
Idag antar jag att jag måste plugga inför kemiprovet tills i morgon. Idag är det också andra advent och jag känner väl att julkänslan börjar komma och det börjar snöa lite mer nu.
Skulle vara med Sara men har inte pratat med henne än idag så får se om jag ens hinner att vara med henne idag. Var ute och gick med mamma en timma och har precis ätit lite lunch som bestod av ett ägg, kesella med hallon och ett stort glas vatten!
 
 
I morgon är det måndag och jag har en jäkla ångest över det. Ska till psykologen på möte med mina föräldrar och kan inte riktigt skaka av mig nervositeten och klumpen i magen släpper inte.  Men får väl lyssna på Håkan och tänka som honom: "ge ingen tid till ånger, det blir bra vad som än kommer" och försöka klara dagen i morgon. Jag får ju sluta en halvtimma tidigare trots allt!! 
 
 

mänsklig värme, snälla kom närmre // matkoma

2013-12-07 22:01:45/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Kom hem från mormor för ett tag sen och är så mätt.
Känns som om jag är i matkoma. Mormor bjöd på sin egna smörgåstårta som är heelt annorlunda från den äckliga som man köper. Självklart bjöd hon på två efterätter med haha..
Så är minst sagt mätt, men just nu så sitter jag och äter polly trots att jag är alldeles för mätt ;-) Ska kolla lklart på american horror story och har pratat med celine ett bra tag nu, och bara pratat ut, om allt och inget behövde verkligen det. hon bor i stockholm och åh vad jag saknar henne. Vi köade tillsammans när vi skulle få autograf av Håkan på Åhlens i våras! 
 
 
Känner mig lite trött och mår inte alls så bra faktiskt. Känne mig liksom nere och är rädd att saker ska bli sämre och så vidare. Blir ofta så när jag blir ensam. 
 
 
 
 
 

The plaid skirt

2013-12-07 14:10:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
 
 
Kjol: forever21
skinnjacka; VILA
sammets topp: monki
ryggsäck: urban outfitters
 

lördagggg // saknar sommaren

2013-12-07 11:09:50/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Godmorgon! Igår var aldrig jag och Sara för ingen av oss hade någon ork haha. Jag och mamam drog till köpstaden för att kolla lite bara och jag fick med mig en bh hem, behövs alltid!
 
Sov inte särskilt länge, lite innan nio vaknade jag men låg och drog mig i sängen i typ en evighet. Ingen mer snö har kommit, men den som kom igår natt ligger kvar och det är minus grader ute. Ska fira mormor idag! Är inte något stort fan av släktkalas direkt. Men mormor gör så god mat så det funkar haha ;-) 
 
Just nu sitter jag i min säng och skriver detta och lyssnar på Håkan. Otroligt vad hans låtar är bra och aj vad jag saknar hans konsert som jag var på i somras. Påtal om sommar så saknar jag den något otroligt, det var den bästa sommaren i hela mitt liv. Jag brukar inte sakna sommaren, men jag gör det nu. Åh att vara solbränd och inget att oroa sig för allllsss
 
saknar spanien, åh, var där sista veckan på sommarlovet med mormor.
 
 

sweater weather // dagens

2013-12-06 16:57:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
tusen gånger förlåt för världens sämsta iphone kvalite men det är inte så lätt när ingen kan fota och jag tycker inte om att fota inomhus heller, och jag var inte så taggad på att fota i snöstorm.
 
Stickad tröja: Carlings (var så jäkla kallt idag så det var verkligen sweater weather)
Byxor: Bikbok
 
 

somliga ljus brinner aldrig ut // snart är det väl snö upp tillknäna

2013-12-06 14:50:32/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Kom hem för en timma sen ungefär och ligger i sängen och kollar på paradise hotel och dricker te. What a suprise huh? ;-) 
Iallafall, åt ingen lunch i skolan idag för vi bakade kanelbullar och pepparkakor på hemkunskapen på morgonen och jag åt liiite för många haha. Har inte varit hungrig sen dess :PppPp 
Snön ligger kvar på backen, och det är inte långt kvar innan den täcker hela gräsmattan. Haha skulle precis säga att blåsten håller nog på att avta men då drog det igång en rejäl blåst pusst.
Känns skönt att det äntligen är helg, pappa ska laga världens godaste grillade kycklig med beasås och klyftpotatis och sen ska jag vara med Sara ikväll. 
Det har känts som en lång och trött vecka, men endå en ganska bra, ialalfall de senaste dagarna måste jag säga! Känns skönt att kunna lägga denna vecka bakom sig med bra insatts i skolan.
 
 

Hemkunskap ;-)

2013-12-06 09:48:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)



Storm och snön har börjat komma, nu kör vi fredag!

2013-12-06 06:57:22/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Godmorgon! 
Okeey vad är det för dag idag? JO FREDAG. Så galet skönt alltså, jag klarade veckan!
Sitter just nu och äter en smoothie och snart ska klä på mig och dra till bussen. Sinnessjukt vad mycket det blåser alltså och mamma sa att snön hade kommit. Vet inte om jag ska lägga mig ner och gråta, eller vara glad över att det blir liiite mer julkänsla. Men bussarna är tyvärr inte inställda.. :-( Fredagar för mig är chill, bara tre lektioner idag! 
Har inga planer än, vet liksom inte ens om jag kan ta mig någonstans pga blåsten. 
Hoppas ni får en bra fredag, uppdaterar er senare!
 
 
 
 

och när trummorna rullar igång, är jag säker // det går ju ganska bra ändå

2013-12-05 16:43:47/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter och kollar på Paradise hotel och värmer mig med lite te, fick gå hem i typ regnstorm haha :-( Idag är det en bra dag som jag skrev i inlägget innan.
Det som gjorde dagen extra bra var att min engelska muntliga redovisning fick jag det högsta man kunde få på den, ett C så är super nöjd + så gjorde jag ett historia prov där jag skrev 5 sidor haha och min lärare (och mentor) läste igenom det för att kolla att jag svarat fullständigt på alla frågor och hon sa att det såg verkligen super bra ut. Och som jag har berättat förut så är jag inte så bra på skriftliga prov osv av någon anledning så jag blev väl lite såhär:
 
 
Det jag ska göra nu är att skriva klart en labbrapport, tänkte först ut och springa men eftersom det blåser som fan så blev jag inte så taggad direkt haha..
Bjuder på lite egopiczzz från idag hahaa mm so fab ne men jag var super glad efter att dagen var så bra haha
 
 
 
 
 

River en vacker dröm // lasagne torsdag

2013-12-05 11:31:13/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Precis ätit världens godaste lasagne i skolan! Idag ska det visst vara storm men inget jag märkt av idag, blåste som satan dock i natt. Ska också snöa har jag hört, inget tecken på det heller än.

Idag är det en bra dag tycker jag, fast jag är riktigt frysen, var också riktigt seg i morse dock. Men fick pusha mig själv med att det var god mat idag i skolan + viktiga saker och prov som måste fixas. 

Plus i morgon är det fredag!!





kiss me hard before u go // tapas och längtan efter värme

2013-12-04 16:51:03/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Har varit hemma ett tag nu och inte gjort så mycket direkt. 
However så har jag haft en bra dag i skolan och var ganska pigg och så fick vi ju tapas på spanskan och det gjorde ju typ hela dagen :-D Börjar bli lite förkyld också, usch, har nästan bara väntat på att bli sjuk haha. Hade nog feber i natt, vaknade flera gånger av att jag mådde dåligt.
Vill bara ha värme tillbaka NU. Så skönt att kunna gå i jeansjacka/skinnjacka utan att frysa och så hörde jag nyss mamma och pappa prata om storm i morgon och snö upp till 1 dm.. denna bild var tagen nån gång i september tror jag..
 
Antar att min kväll kommer tyvärr bestå av plugg till historia provet som är tills i morgon. Förstår inte hur man kan plugga riktigt.. det är min svagaste sida när det gäller skolan. Jag lyssnar bra och noga på lektionerna och sen pluggar och på provet tar det stopp, hjärnsläpp. och utöver det så har jag svårt att prestera bra skivligt, är mycket bättre muntligt. Hm förut var det tvärt om..
 
 
 
 

ACDC // godmorgon folket

2013-12-04 08:50:24/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)




Onsdag, bara två dagar kvar till helg! Lite piggare idag och idag får vi tapas på spanskan!


Och jag föll för nån på en fest nånstans // springrunda

2013-12-03 17:24:18/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! 
Jag klarade i genom tisdagen i skolan!! (Cause schemat på tisdagar är terrible)
Dagen gick långsamt men känns väldigt bra att jag klarade dagen! Ni orkade med den också va? 
Anyhow när jag kom hem så tog jag ett snabbt mellanmål som bestod av knäckebröd och vatten. Nästan direkt efter det så gick jag ut och sprang 3-4 kilometer och tränat lite mage. Kände att jag behövde rensa tankarna lite, jag springer alltid utan musik, tycker det är skönare + så spänner jag mig lite om jag har vanliga iphonehörlurar for some reason. Och jag tycker det är så skönt efter man har sprungit, jag är på så mycket bättre humör efter! 



Nu ska jag äta och så måste jag plugga historia och skriva labb rapport! 

+ / -

2013-12-03 10:55:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
+ det är snart jul = julklappar
- kaaallltt
+ jullov och ledigt, bara kunna  mysa och umgås med vänner!
- det är mörkt när man vaknar och mörkt när man kommer hem
+ skolbussarna kan vara inställda 
- det är så halt ute, man känner sig som bambi på hal is haha
+ ingen ångest över att man inte är ute, för det är så kallt 
- svårt att ta outfitbilder
+ allt julbak och alla julmarknader
- alltid ha så mycket och tjocka kläder
 

Godmorgon tisdag

2013-12-03 07:40:20/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
På bussen mot skolan, är så trött men nu kör vi, vi fixar denna dagen också! 





Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den

2013-12-02 19:20:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, idag är det måndag och kallt. Vaknade på hel fel sida idag tyvärr och motivationen var på noll. Men jag tog mig upp och gick klart skolan. Viktiga grejer på lektionerna som man inte ska missa liksom. Övervägde dock 122929 att åka hem. Så tänk på det, ibland måste man peppa sig själv lite och bita i det sura äpplet.  Känns iallafall skönt att ha skolan avklarad för idag. 
Hade inte med mig några hörlurar idag heller så har inte lyssnat på någon musik alls och det var sjuukt jobbigt:-(
Håkan bby, dagarna är så jobbiga utan dig
 
 
 
 
Anyhow, nu ska jag lyssna på massamassa musik och framförallt håkan för hans röst har jag saknat idag och så ska jag sätta upp en ljusslinga tror jag för lite extra mys, puss!
 
 
 
 

Taste me, drink my soul, show me all the thinks I shouldn't know // todays

2013-12-02 17:21:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Sjukt hemsk blid ok, mina ben ser korta ut och dålig bild bara. men hoppas ni överlever however:
Kofta: Gina
Spets top: Monki
Jeans: Bikbok
Skor: mina hederliga Dr Martens

Sunday bloody sunday

2013-12-01 19:41:22/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Som rubriken, precis så kan man beskriva min söndag hahah. 
Min dag började med att jag fick gå upp lite över åtta och äta lite frukost till lite tända ljus för det är ju advent och första december! 
Efter det skjutsade mamma mig och Wilma till kyrkan för det var konfaträff. Kan tyvärr inte påstå att det var det roligaste jag gjort att gå i kyrkan och sen lyssna ännu mer efter om konfan. Är inte direkt van att gå i kyrkan, men vad gör man inte för presenterna? ;-)

För övrigt har jag lidit av otrolig mensvärk, vilket kanske påverkade vad jag tyckte om konfan haha. När jag kom hem var jag ute låst och fick både cykla för att hämta nycklarna i vääärldens motvind och samma sak hem. Varför måste vindarna vända för, så typiskt.

Resten av dagen har jag bara chillat, snapat med massa folk, sovit lite, gnällt och ätit en riktigt god middag som bestod av pappas grillade kött och mammas potatisgratäng + sparris! Kan lugnt säga att jag inte kommer äta något mer ikväll.

I morgon är det måndag och jag kan inte påstå att jag är too happy about that men det är bara att stiga upp och försöka sätta på sig ett leende.




December, pls make my wishes come true

2013-12-01 17:06:59/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Första december, första advent, och snart är det jul.
Om 23 dagar, lyssna: tjugotre dagar, är det julafton. Som vanligt skrämmer det mig hur snabbt tiden går men det var inte därför jag tänkte skriva,
Hur långt har ni kommit med allt julpyntande, julbak osv? Själv har jag bakat både lussekatter och pepparkakor. Hemma hos mig har vi julpyntat lite och idag till frukost hade vi första ljuset tänt på adventsljusstaken.
Vi har bara julklapparna, granen och julgodiset kvar tror jag!

Jul är mysigt, säkert när man öppnar presenterna hihi, men det bästa är nog att man inte behöver ha några skuldkänslor at all för att vara ute när det är kallt, här hemma blåser det just nu typ storm. Synd att det inte är snöstorm, då skulle vi fått stanna hemma i morgon.

Har ni gjort någon önskelista än? Det har inte jag gjort, men högt på min önskelista står en jofama by kenza 9 iallafall! 

Lite bilder från weheartit

@ konfan

2013-12-01 10:29:28/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)