Snart första advent // sommar'n snurrar fort när vi bara snöar bort

2013-11-30 20:46:16/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter just nu och kollar på så mycket bättre med familjen. Kände att det inte var någon idé att hitta på något ikväll cause jag har konfaträff redan vid tio i morgon och det brukar bli sent med kompisar och jag pallar inte gå upp "tidigt" om jag är uppe alltför sent haha. Ska mysa ner mig i mitt rum efter så mycket bättre och kolla på serier och snapa med lite kompisar. 
 
I morgon är det redan första december och jag är redan skrämd av tanken att detta året också snart är slut. Är lite lättad dock att det inte kommit någon snö än, men jag hoppas verkligen att den är här vid jul! Fast det skulle va skönt om snön försvinner efter januari, fast nä juste vi bor ju i Sverige :-))))) Jag tycker att snön är helt ok över julen vid alla julmarknader, all belysning och pynt är mysigt men nej gränsen går när den ligger kvar i mars alltså. 
Men jag ska inte gnälla, det är skönt att vi faktiskt har snö och olika årstider, mina favoriter är början av hösten och våren är nog favoriterna, tycker att sommaren är för varm ibland - för skinnjacka haha. Men jag älskar sommar för vem tackar nej till två månaders ledighet? ;-)
 
Anyhow, här har ni bilden på mitt lilla rum med med väldigt mycket på väggen, men jag gillar det, har en liten Håkan vägg haha. 
 
 

Utan dig hade jag inte klarat mig// kärlek är ett brev skickat tusen gånger

2013-11-30 16:21:24/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, ligger i sängen medans mamma dammsuger mitt rum haha.
Nej men hon erbjöds sig faktiskt. 
Kom hem från Michelle runt tolv och då städade jag mitt rum och sedan åt jag en macka, vilket är det enda jag ätit det senaste dygnet.. var också ute på promenad med mamma.

Annars har jag väl lidit av en enorm abstinens till en vis Håkan Hellström och vill gå på konsert och jag ha en kram av honom igen.  
 


Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag, ska bara kolla på American horror story, äta choklad och dricka stora mängder av te.




Kalmar//äntligen helg

2013-11-29 20:25:44/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Äntligen fredag, behövs!
Galet chill dag i skolan och kladdkaka sista timmen av lärarna! Men fysatan vad kallt det är ute.
Har varit en bra dag idag, det är så otroligt skönt att det är helg. Fick ta ett långt bad igår för att "tvätta av mig" veckan haha. 
Slutade redan klockan ett och jag och Michelle åkte direkt till stan för att fixa lite grejer och mysa. Kom hem för en stund sen och åt en macka eftersom jag va sjukt mätt efter både subway och espressohouse! 
Just nu myser jag med mamma framför teven med katten i knät. Ska till Michelle om drygt en timma och ska sova där! 

Som helgen ser ut nu blir det att umgås med michelle, chill dag i morgon och på söndag blir det konfa träff på söndag morgonen!

Lite bilder från idag, Kalmar är så fint nu när de satt upp all belysning!





Pluggångest

2013-11-28 16:27:11/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Har inte bloggar för att jag har haft ganska mycket i skolan. Fick plugga i 4 timmar, med ångest och gråt. Och tror ni inte att när jag ser provet så är INTE det jag GRÅTIT och haft ÅNGEST över ens med?! 

Haha kände bara liksom va i helvete och men nu är provet avklarat och tyngden över mina axlar har lättat. Hade också en engelska redovisning, den gick helt okej, snubblade på några ord som jag alltid göra men bortsett från det var jag nöjd med min insats!

Nu sitter jag och dricker grönt te och äter äpple! är nog beroende av grönt te hehe, dricket det varje dag, minst en gång..

I morgon är det fredag och jag ska dra in med Michelle till stan! Blir jätte nice och äntligen helg, har haft en ganska tuff vecks trots en studiedag. Mycket läxor..


Sleepover med världens bästa

2013-11-26 12:22:50/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Nyss hemkommen från en super rolig sleepover med Elvis.
Hade verkligen super roligt, världens bästa är hon!!




Elvis mys

2013-11-25 23:26:02/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)



Mondayy

2013-11-25 18:59:20/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Mm nice rubrik. Nä men det är måndag idag för er som inte visste det och jag är så jävla trött men det gör inget för jag är ledig i morgon!!





~

2013-11-23 12:50:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
(Jramoos bild)

Kickar igång helgen med en springrunda

2013-11-23 10:35:56/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Godmorgon! 
vaknade redan runt halv nio och låg och försökte somna om till 9, men kunde inte.. Var dock inte uppe särskilt sent dock, typ runt halv tolv och somnade snabbt. Var bara hemma och myste med mamma och brorsan för pappa va iväg och kollade på hockey. vi kollade på monsters inc university, den va helt ok. I vilket fall så bestämde jag mig för att springa en runda mesans familjen fixade frukost. Ganska skönt va det, var typ en månad sen nu haha.
 
Idag ska jag bara städa - det behövs, mitt rum är KAOS. Ikväll ska jag va med Moa om det blir som planerat! 
 
Ska hoppa in i duschen nu!
 
 

Fredags mys

2013-11-22 17:21:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Äntligen fredag, så skönt! Inga planer för helgen direkt som jag kan komma på nu.
Har varit hemma en stund nu, jag och Moa stannade i stan efter vi hade avklarat våran sista praodag på Ming! Vi satt först och bara pratade och så missade vi bussen och då gick vi till världens mysigaste kafé som jag alltid lyckas glömma bort vad det heter och väntade på nästa buss! 
 

Not a day passed me by, that I don't think about you

2013-11-20 18:22:49/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello, orkade inte riktigt blogga igår för jag var sjukt trött och mådde inte så jätte bra direkt.
Antar att ingen missade fotbollen igår right? ;-) haha behövde inte kolla på den, den var överallt i media + så hörde man ju resten av familjen skrika och kommentera haha!

Idag vart det ännu en praodag på Ming och denna dag gick lite fortare än de andra faktiskt! Även om vi gör sjukt mycket så går ändå tiden långsamt?
Sen fick vi lite friterad banan som efterrätt precis innan vi slutade! Himla roligt att va där tycker jag, en bra prao plats + Kina mat två gånger om dagen haha!! De äter först vid halv 11 och sen en gång runt 1-2.

Bild från i söndags 

Prao och glassmys

2013-11-18 19:40:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello! 
Idag var det första dagen på praoen. Jag, Moa och Wilma praoade tillsammans och det va nice, vi jobbade typ som servitriser och sen så åt vi massa kinamat heh ;-) När vi praoat klart så gick vi till Ben & Jerrys och köpte två burkar innan vi drog till bussen och åkte hem till Wilma för att äta upp glassen!
Just nu är jag så galet trött och ganska säker på att jag komma somna tidigt ikväll haha! 
 
 

Stan mys med mamma

2013-11-17 16:13:45/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
JAA det är hår slinga på mössan, men det blåste okej, men är får ni dagens outfit puss
Mössa: nån vintage butik i stan
Sweatshirt: Gina tricot
Jeans jacka: Americana
Leggings: Forever 21
 
Ska kanske börja med att säga vad jag gjorde igår, på förmiddagen så åkte jag till Wilma och spenderade min dag där och vi hade det jätte kul som vanligt, och vi bakade chokladbollar och tjockade oss haha! Bäst är hon. 
Efter jag ätit middag hemma så gick jag och mötte upp Michelle och vi var ute och gick och bara pratade.
 
Idag, var jag och mamma själva i huset då pappa och brorsan va iväg på någon innebandy match!
Vi åkte till stan efter lunch och jag köpte mig skjorta till praoen imorgon och så kollade vi runt lite! Det va så fint väder idag med, har gått och frysit i min vinter jacka de senaste veckorna känns det som, men idag bjöds det på sol och över 10 grader!
Ska bli så himla skönt att slippa skolan nästan vecka när det är prao! ;-)

Påväg hem från stan

2013-11-17 14:49:36/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

 Bloggar när jag kommer hem

Fredags mys

2013-11-15 22:15:48/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Efter jag lagt upp dagens outfit så cyklade jag till Emma! 
Vi åt kladdkaka och myste och hade det super roligt, har verkligen saknat henne.

Då är det helg igen och som planerna ser ut blir det att sova över med Wilma!
Nästa vecka blir det ingen skola, ska praoa med Wilma och Moa! Ska bli jätte kul :-D

Just nu sitter jag och familjen och kollar på Sverige - Portugal som jag antar att 90 % av Sveriges befolkning gör haha!

Ni får en bild från någon vecka sen!


You built up a world of magic because your life is tragic

2013-11-15 14:34:14/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Tröja: någonstans i Sthlm
Skjol: Forever 21 (new in)
Overknee strumpor & strumpbyxor: H&M
Kängor: Dr Martens

Det där med planering..

2013-11-12 16:44:40/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Jaha, här sitter jag igen, med hundra sider kvar (som ska va utläst i morgon) i en bok i engelska, spanska läxa och SO läxa, allt till i morgon..
Bra planering? Haha not really, åh måste verkligen lära mig att planera mitt skolarbete. Men jag tycker verkligen inte om skolan, eller rättare sagt läxorna.
Men man får väl ladda sig med positiva tankar och kämpa lite till I guess.

Aja, HEJ, allt bra?
Med mig är det bra tycker jag, hade på mig min kjol från forever 21, men de kommer bilder på de sakerna i helger, lite mer noggrannare bilder!




Haha seriösa bilder från idag inne på skoltoaletten *standard 

Materiell lycka

2013-11-11 16:09:33/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)



I let you see the parts of me that weren't all that pretty / miss u like crazy

2013-11-09 16:42:44/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Då är det äntligen helg efter en vecka full av prov i ämnen som jag verkligen inte är mina starkaste.
Somnade omedelbart igår kväll haha!

Igår så var jag i skolan, men sista lektionen blev inställd (vilket vi inte visste förens halv 12), så vi missade elva bussen men wilmas morfar kom och hämtade oss vid skolan strax där efter runt 12!

Och sådär glada va vi hihi, när vi kom hem gjorde vi brownie in a cup (världens godaste) och kollade på bästa Ravenswood, har du inte sett det, u better watch it!!

Mamma kom och hämtade mig och vi åt en god lax sallad, sen bärde det av mot brorsans cup som jag kollade på ett tag innan jag gick hem igen!

I morse vaknade jag runt 11 och så har jag inte gjort så mycket mer direkt haha pga jag inte mått särkilt bra tyvärr.. Dock har jag inte vart så taggad på att ge mig ut pga att det regnar, blåser och är kaaallllt!

I morgon blire lussekatts och pepparkaks bak!! :-D

Hoppas ni har en bra helg!!


The less you care, the happier you will be / trodde aldrig jag skulle stanna så länge

2013-11-06 19:36:52/Permalink/Allmänt/Kommentarer (1)
Hello people! 
Allt bra med er? Med mig är bra, har varit en bra dag, bortsett från ångesten som började tryckas i min bröstkorg helt plötsligt på vägen hem, men jag lyckades lugna ner den snabbt! och jag är besviken på mitt prov i spanska som skrevs idag, usch. 

Har annars varit glad, men trött åh va trött. Helt sjukt, men får jag sova ikväll/natt? Nää, jag måste plugga på svenskan som jag har prov i imorgon.
Jag idag. Haha ser ni hur trött jag är??

Anyhow, så måste jag meddela att SATAN VA KALLT DET VA IDAG, idag åkte vinterjackan på också!! 

Monday, i'm not a big fan of you

2013-11-04 21:50:09/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people!
Måndag, kan inte påstå att jag va taggad idag när bussen svängde in till skolan haha åh jag ba: "Emma jag kommer dö här, jag vill inte"
Dock va det inte alls svårt att stiga upp, även om jag inte somnade förens ja.. Långt efter 12.
Men jag ska väl inte säga för mycket, kommer probably va dead i morgon när jag vaknar och knappt kunna öppna ögonen haha.
Anyhow, måste säga att det är bra med mig, det har vart en bra dag och jag och Wilma fixade prao plats!! På Ming palace såå nice :-D
Hoppas allt är bra med er pusss
Ni får en bild på min katt ok, har inga bilder okok???

Vafan hände

2013-11-03 13:04:46/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Okej, inte en aning vart detta lov tagit vägen, kommer inte ens ihåg vad jag gjort haha.
Men senast jag bloggade va i torsdags (?) och då vet jag inte vad jag gjorde haha. Tror jag mötte Wilma på kvällen.. Eller aa jag tror det.. Va med brorsan på kvällen iallafall och kollade på the bigbang theory! 
På fredag iallafall så fixade jag mig och badade skit länge och sen drog min familj till mormor och åt.

Igår, lördag så va jag i Oskarshamn hela dagen, träffade min farfar som jag inte träffat på säkert tre år och sen avslutade vi kvällen med middag och efterrätt + massa godis hos farmor!

Idag ska jag inte göra någonting probably, sorry för världens tråkigaste inlägg ever, it won't happen' again


Jätte fula och suddiga bilder, men de va de enda jag hade puss