Äntligen fredag // Top model Sverige

2014-02-28 16:32:07/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sitter just nu nyduschad efter att ha tränat i en timma och jag precis städat det värsta i mitt rum så elvis kan komma i rummet haha. Ska gå och möta upp henne sen och så drar vi till ica och köper massa gott. Är sjukt sugen på godis!! 
Tycker att det är så skönt med helg, som jag skrev i förra inlägget åh, det har varit en sjukt lång vecka har det känns som!
Måste dock plugga nu I guess, stort biologi prov på måndag :(
Ska kolla på Top modell avsnittet som jag bara såg halva på igår när jag var hos Michelle. Min favorit i Top Model Sverige är nog Ellinor eller Elzana. Har ni någon favorit?
 
Avslutar med att Håkan får tralla runt på bloggen, aldrig fel
 

Kattunge mys

2014-02-27 22:21:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Har precis sett på Eldsjälsgalan och min gamla idrottslärare vann! Han förtjänade det verkligen!  Så himla kul för honom och att någon från lilla öland vinner också. 
However så är det torsdag idag och det känns fett skönt då det var jätte segt att gå upp i morse.
Efter jag hade ätit middag så gick jag, brorsan och mamma till Michelle och kollade på kattungarna och skulle tinga en! Vi valde en sköldpaddsfärgad. Längtar så himla mycket tills den flyttar hem till oss, det är ju så tomt utan en katt.
 
Fredag i morgon då och det känns gutt, dock så ska jag ha uppspel på musiken och det känns sådär haha. Sedan efter skolan ska jag träna, har inte vart ute och sprungit eller liknande på nästan 2 veckor nu pga min hals och förkylning, men den är mycket bättre nu så i morgon så kör vi igen! 
På kvällen sen så kommer Elvis hem till mig och ska sova här och vi ska snacka och ha det bäst as usual!
 
 
 

SPRING 2014 MANGO

2014-02-27 15:00:00/Permalink/kläder/Kommentarer (0)
Har vart inne Mango butiken i stockholm och aldrig direkt tyckt att det var något speciellt liksom. Men jag kollade på deras nya vårkollektion. Galet va snygga grejer! Vet lätt vad mina födelsedagspengar ska gå till!
Mina favorit var "Daria Werbowy" men "Sporty Code" var ganska fet också! Liksom kolla på jackorna! så perfekta
 
 
 
 
 

Håkan Hellström

2014-02-27 11:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
När jag lyssnar  på Håkan så lyssnar jag på en, max 2 stycken låtar i typ 2 veckor heeela tiden, om och om igen efter varandra.
och jag lyssnar ALLTID på live versionerna, tusen gånger bättre
 
Dessa låtar lyssnar jag på 24/7

trött onsdag

2014-02-26 21:54:18/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sitter nu i min säng och är galet trött men inser att jag måste plugga ännu mer på SO. Har pluggat lite nu under eftermiddagen men var (och är) så jävla trött, så det slutade liksom med att jag somnade till hela jävla tiden haha
 
 
Sitter också och lyssnar på Håkan för att överraska er haha. Skolan var helt okej idag, även om jag verkligen inte tycker om onsdagar. Då det är bild och jag tycker ju verkligen om att vara kreativ and shit men inte på bildlektioner haha. Usch, tycker verkligen inte om bild. Antagligen för att jag inte får bestämma vad jag vill göra.
 
However så skulle jag vart på konfagrej men jag var ju sjuk så jag kunde ju inte komma hahah.
Har inte så mycket mer men ska göra lite inställda till i morgon, så håll utkik!
 
 

sry // tisdag

2014-02-25 08:35:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sorry för att jag inte uppdaterade igår mer än ett inställt. Det var nämligen så att jag fick 2 timmars sömn igår natt och när jag kom hem igår så somnade jag nästan direkt och sov till klockan halv nio på kvällen haha :( 
 
jag igår heh
 
Så jag gjorde inte så mycket direkt förutom att sova igår och att vara i skolan. Var så galet trött och så blev jag sjukt förkyld igen.. Men nu sitter jag här och har läxläsning och pluggar biologi. Går inte hela dagen idag, ska in till kalmar och till nån psykolog. Hoppas det går bra, lite nervös faktiskt haha.. 
Uppdaterar sennare, see ya
 
kan det inte blir sådär varmt typ nu :(
 

10 saker ni (prob) inte visste om mig

2014-02-24 10:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
jag är en jätte kreativ person, förutom när det gäller power points och bildlektioner
 
jag har världens bredaste musik smak eller vad man ska säga, från Lana del Rey till Marilyn Manson haha
 
inget ämne i skolan intresserar mig, så jag har ingen aning om vad jag ska bli sen 
 
jag är LIV RÄDD för rymden
 
jag är verkligen jätte blyg innan du känner mig
 
det tar minst 20 min för mig att bestämma mig vad jag ska ha på mig
 
jag känner mig hemma i Stockholm
 
jag byter jätte lätt dialekt haha 
 
jag kan inte få nog av jackor, jag vill alltid ha en ny jacka haha
 
jag kan lätt spendera en hel dag på att bara ligga och kolla på bilder och videos på Taylor Momsen haha

söndagsångest

2014-02-23 21:05:53/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, sitter i min säng och äter toast och dricker oboy and I'm on tumblr & försöker dämpa söndagsångesten.
Igår kväll kollade jag på melodifestivalen en liten stund och åt massa godis, trots min tandvärk haha. Idag så firade vi brorsan med släkten vilket jag inte var så taggad på, men mamma och pappa hade gjort god mat så jag klarade mig igenom de timmarna de var här haha. Hade en sån jävla mensvärk också för säkerhetensskull och jag hade ett pms mood så jag undrar hur trevlig jag var idag egentligen heh. 
 
me today
 
Somsagt sitter här med söndagsångest, som jag förstått att många andra har också. Är så jäkla skoltrött också, men det går väl snabbt och snart är det prob sommarlov liksom. Känns dock inte alls bra att få reda på de skit dåliga proven jag skev innan lovet haha fyfan.. 

Fredagsmys med Wilma // vååår

2014-02-22 14:36:29/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sitter och äter knäckebröd med avokado på och dricker te, avokado is my new obsession haha. Srsly, asså avokadon idag var så jävla perfekt haha, blev så glad. Okay, enough 'bout avocado.
Kom precis hem från Wilma, sov där i natt. Vi åt popcorn och choklad, pratade massa och kollade på film. Vi kollade på identity thief, och jag typ hatar filmer egentligen men denna var den bästa på länge. Älskar alla filmer som Melissa McCarthy är med i, hon är så rolig haha! 
 
När jag gick hem nu så lökade jag typ sönder i min vinterjacka. Fyfan vad varmt det är!! Ska tvinga mamma med att ut och gå så jag kan ha på mig min skinnjacka hehe. Så jävla nice med vår, har dock hört att det är snö i stockholm och om det kommer ner hit, då kommer jag nog gå under haha :(
 
 
 
 

Stan // kinamat

2014-02-21 13:45:03/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Sitter i bilen påväg hem från stan. Är i matkoma och har tandvärk haha. Åt verkligen jätte mycket kina mat, så jävla gott. Dock glömde jag ta bild på maten som vanligt :)))
Sen gick vi till tokiga Ture och handlade godis. Spände ju tandställning så har ont :(
Köpte inga kläder eller så till mig, kollade mest åt brorsan.

Posade på tandläkar toan as usual


michelle // i morgon är det fredag

2014-02-20 19:16:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag har det varit en betydligt bättre dag än igår, var inte alls på humör igår. 
Pappa gjorde pizza till lunch och direkt efter lunchen stack jag till Michelle och var där till klockan var runt 18. Vi kollade på hennes nyfödda kattungar och spelade mario på wii. Om vi säger såhär, jag suger verkligen på mario bros eller vad det nu heter haha, är så sjukt dålig på det. Vi typ bara satt och skrattade för att jag var så dålig haha, tack michi bästa michi för en bra dag♥
och nu sitter jag as usual i min säng och har ätit middag som blev lasagne och jag är så galet mätt.
lite egobild på de
 
I morgon så är det fredag och jag har verkligen längtat efter denna dag hela lovet. Min brorsa fyller år och han fick bestämma vart vi skulle åka och äta och vi ska äta kina mat. Jag är så sjukt sugen på det så det blir fett bra. Sen ska vi väl va i stan och så ska jag spänna tandställningen i kalmar kl 10 på morgon :)))) Känns väl inte sådär jätte kul men jag får ju kina mat efter så det blir ju helt okej ändå
bara för världens bästa håkan vann på grammisgalan igår
 
 
egobild pårre
 

matorgasm

2014-02-19 15:47:31/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Okej så jag kinda off hatar när man bloggar om recept and shit och leker typ mat tina, men detta var det typ det godaste på länge. Så detta ska då vara nån slags choklad pudding (?), vilket det dock inte blir. Men however så är det visst nyttigt också försäkerhetens skull och det var sjukt lätt att göra. 
Man behöver 2 bananer som man mixar och sen tillsätter man 2 matskedar kakao och så sätter man in den i frysen i 30 min ungefär och om man vill ha glass så kör å 1-2 timmar. 
Fett gott var det somsagt och kommer typ äta det 3 gånger om dagen nu haha :(

på radion sjunger nån nu, om hur mycket hon vill ha din kärlek

2014-02-19 12:22:46/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Vaknade runt tio och var sjukt utsvulten haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, mamma påstod att jag borde rensa mina garderober och yeah she's prob right haha.. och om jag rensar de så kommer jag ha en anledning att köpa fler kläder. 
Hade egentligen tänkt att ut och springa och träna lite men har fortarande ont i halsen så det känns bäst att jag stannar inne och kollar på serier, tror nya pll avsnittet kommit ut så jag borde kolla på det nu när jag kollar klart ahs. 
bara för att nu ska jag gå och äta och mat är det bästa som finns
 
Återkommer senare idag när jag har något vettigare attt säga see ya
 

smiile // new in

2014-02-18 19:57:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (2)
 
Ler aldrig på mina outfitbilder och eftersom jag var väldigt glad idag så får jag väl bjuda på det hm
 
Mocka jacka (new in) - second hand
joy division - ebay
svarta jeans - bikbok
skor - dr martens
halsduk - h&m I guess
 

espresso house mys med Wilma

2014-02-18 17:44:15/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Har kommit hem från stan nu. Åkte ju som sagt in med Wilma och vi har haft det super nice. Vi fikade/tog lunch på espresso house. Haha eller aa, om nu en choklad muffins och en moccalatte räknas som lunch, but still ;)
wow min mobilkamera do really sucks
 
However så åkte vi inte direkt in dit för att shoppa utan bara chilla typ. Vilket vi också gjorde, men jag kom faktiskt hem med ett plagg rikare! Jag och Wilma bestämde oss för att gå in på en secod hand affär och kolla lite. För jag har letat efter en mocka jacka och jag antog att de fanns på second hand butiker. Så vi kikade in i en och hittade den perfekta mocka jackan! Fett nöjd, visar bild på den lite senare när jag visar vad the outfot of the day.
 
Uppdaterar er lite senare efter jag ätit somsagt, see ya
 
 
 

Träningsvärk // mot stan

2014-02-18 11:13:21/Permalink/Allmänt/Kommentarer (3)
 
Godmorgon! Sitter just nu och äter frukosten som är på bilden ovan. Frukost måste vara något bland det godaste som finns! Vaknade vid 10 ungefär och hela min kropp typ krampade av träningsvärken från igår haha :( Ridlektionen gick helt okej igår, vi hoppade och det var ju det jag hade saknat så yeah det var nice.Tror dock inte jag ska börja rida igen. Jag älskar att ut och rida och galoppera osv, men resten är inte så kul längre tyvärr.
 
However så ska jag och Wilma in till stan idag vid lunch! Ska bli nice, är dock fortfarande väldigt förkyld.. Att jag ALLTID ska bli det på loven åh :(
Uppdaterar senare!

ont i halsen // måndag

2014-02-17 14:00:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Vaknade runt 10 idag i min säng, gick upp och gjorde mig en sjuukt god smoothie och toastade lite bröd! Är sjukt beroende av smoothie, skullle lätt kunna dricka det till alla måltider haha.
 
Käkade middag hos mormor igår kväll och det var lika gott som vanligt. Drog till Elvis runt åtta och skulle sova där! Hade en sjukt bra kväll men framåt tolv fick jag sinnes sjukt ont i halsen och hade svårt och andas och jag pallade inte sova över då. Så daddi cool kom och hämtade mig. Tog en kopp te när jag kom hem, men blev inte bra i halsen förens runt halv 2 tiden dock :( Nu ligger jag här i min säng och sjukt ont i halsen. 
Ikväll ska jag rida för första gången på 7 månader haha.. Ska rida i mammas grupp, får se hur det går då jag tappat "rid" musklerna liksom. Men ska bli jätte kul att rida igen, även om jag inte vet om det är så jätte smart med tanke på min hals.
saknar väl värmen ca jätte mycket

Alla hjärtansdag

2014-02-17 13:41:20/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Äntligen är det sportlov och jag hade en otroligt bra alla hjärtansdag! Som jag berättade förut som var jag somsagt med Emma och Wilma. Vi möttes upp runt kl 18 och käkade pizza, feettt gott. Var så sjukt sugen på pizza och alla hjärtansdag är minst sagt en pizza dag haha. 
fräsch bild haha
Efter vi var ätit klart så var vi så mätta och rullade ner till ica och köpte nya marabou oreo chokladen (som blev en ny favorit), marabou cookies och massa lösgodis! Sen cyklade vi hem till Emma och hade det sjukt roligt, pratade om allt och skrattade jätte mycket som vanligt. Vi somnade runt 2 I think och vaknade på morgonen. Skönt att sova ut, ska verkligen ta vara på sportlovet. Behöver sova ut! 
Vi åt frukost runt 11 och Wilma åkte hem runt tolv. Emma och jag chillade och åkte sedan till köpstan för att Emma skulle hitta ett par bågar till hennes nya glasögon. Fett fina var de! 
Var hemma runt tre och var sjukt trött och kollade bara på massa serie och kollade på melodifestivalen med familjen haha.
 
 

Happy Valentine's day

2014-02-14 16:08:12/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Trodde att jag skulle känna så som gifen ovan, men det gör jag absolut inte haha. Min fredag har varit väldigt bra och jag är väldigt glad! Äntligen sportlov och ska ju ha alla hjärtansdag mys med Wilma och Emma! 
Var ute och sprang en kort runda och tog ett bad precis! Har precis ätit lite mellanmål, dock inte så mycket, sparar mig till pizzan ;) Ska plocka i ordning i mitt rum också, så mamma bli glad. Det är ju alla hjärtans dag! 
 
Måste nog resa mig upp och get my shit together och börja städa så jag hinner att fixa mig innan jag ska iväg! 
Hoppas ni har en bra alla hjärtans dag, även om ni är ensamma eller med er kärlek.  
 

Alla hjärtansdag // todays

2014-02-14 14:05:33/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 
Byxor: Carlings
Långärmad croptop: bikbok
 
Sry for the shitty pics, men det var nämligen så att brorsan tog kort men ingen blev särskilt bra :( Uppdaterar senare puss

och han drömde att han inte behövde nån // sry again

2014-02-13 22:50:23/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Okej så jag skrev senast i fredags, sry about that. Helt uppriktigt sagt så har jag väl inte vart 100% okej. Har varit trött och stressad och väldigt mycket i huvudet. Håkan är hjälten i sånna stunder (eller aa, han är alltid en hjälte). I måndags tog vi bort min katt vilket inte gjorde mitt humör något gladare direkt, 18 år blev Blaise ♥
 
 
Resten av mina dagar har bestått av plugg och att ut och springa. Kan inte komma på att jag gjort något speciellt direkt. SNÖN ÄR JU BORTA, åh det är oftast plusgrader (okej typ 1-3 plusgrader but still). De två senaste dagarna har jag presterat otroligt dåligt på två prov i mina starkaste ämnen :))) eller aa, det kändes skit iallafall när jag lämnade in det. 
I morgon är det fredag, men inte vilken fredag som helst. Alla hjärtansdag juu och sista skoldagen innan sportlovet för min del! + så är det fiskhamburgare i skolan också och fredagar är de så jävla chill lektioner, bara 3 st och jag känner mest såhär:
 
 
Sen då i morgon så är väl alla singlar fett depp as usual haha, (inklusive mig). Meeen jag, Wilma och Emma ska äta pizza, baka och sova över, fett mys. Ser jätte mycket fram emot morgon kväll!!
 
Hoppas allt är bra med er guys. och att vinden blåser er i ryggen och inte i ansiktet, som Håkan brukar säga 

5 km // jag har hört att du träffat nån

2014-02-07 19:11:38/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag tog jag mig upp ur min alldeles för bekväma säng och gick till skolan. Trodde dock att jag typ skulle spy ibland, men det gick bra haha. Slutade vid ett as usual och kom hem och åt mellanmål medans jag kollade på pll! Efter några timmar, runt 5, tog jag mig upp ur sängen och sprang 5 km (!!) Brukar typ springa 3 km men sen när jag sprungit de kilometrarna kände jag att jag hade så mycket energi kvar så jag sprang två till hhaha :D 
 
 
Blir en chill fredag, ska kolla på ännu mer pll och ravenswood. Ska ta det lugnt nu, så jag blir frisk och inte råkar smitta nån haha. Resten av helgen ska jag inte göra så mycket, prob va med någon or something.
shitty pic på skoltoan för några månader sedan
 

sjuk

2014-02-06 13:04:10/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Sitter med en tickande äggklocka, eller vad heter det? guuud hjärnsläpp totalt haha. Lyssnar på Lana del rey och väntar på att mina vårrullar ska bli klara i ugnen. Jag är hemma idag från skolan, åkte hem igår runt 11 tiden för jag mådde sjukt illa och kallsvettades. I natt sov jag inget vidare och så hade jag sjukt ont i magen. Så jag sov till halv tio, vilket var sjuukt skönt.
 
 
 
Ni såg på paradise hotel igår I guess? Nej. nej. nej säger jag bara. Inte Jeppe, åh. Hejade på aina, men inte på Jeppe och så får hon gå hem utan en enda krona.. fyfan. Hon om någon förtjänade att vinna. Aja ska försöka släppa det nu haha och så ska jag kolla på Ravenswood, pretty little liars och american horror story som jag måste komma i fatt. Gah det finns för många bra serier för att man ska kunna koncentrera sig på.. allt annat haha. 
 från igår
 

tisdag // ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nått som tar mig någonstans

2014-02-04 18:54:06/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people, tisdag, ärlig talat, dubbelt så trögare att gå upp än på måndagarna. Bloggade inte igår då min måndag sög and I felt like shit. Under tiden jag inte bloggade, blev jag förälskad i råttor och vill väldigt gärna ha två stycken heh. 
Jag vaknade 1000 gånger tröttare i morse på heelt fel sida haha, så jag var så här
 
Sov på bussen som en stock, vaknade trött, men på mycket bättre humör och dagen blev en väldigt bra dag! Resten av kvällen ska jag plugga lite engelska, kolla ahs. Insåg att jag inte har något att skriva om tbh.. 
Det jag känner nu är att jag vill till stockholm so bad. Men det jag vill mest är nog att gå på håkan konsert.
 

sunday // håkaaan

2014-02-02 19:36:45/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Idag har jag bytt header, eller ah, gjorde det för typ 5 min sen but still. Den är skitful men hatade den andra hah. Annars var ute och sprang i eftermiddags och så har jag ätit mammas semlor och nybakade bröd. Har kollat på Frozen med brorsan, den var helt okej! Dock är den bättre om man bara kollar på gifarna på tumblr ;) Efter jag hade varit ute och sprungit stack jag till michelle och pratade massa i ett par timmar.
 
hahah håkan <3333
 
Donno om jag har berättat för er eller inte men jag och Emma ska se på Håkan den 7 juni tillsammans!! hade lite ångest innan vem jag skulle gå med men det löste sig himla bra.  
Har inte så mycket mer att skriva än att jag har en hemsk söndagsångest och jag vill inte till skolan. Ska lyssna på Håkan resten av kvällen för han är den finaste som finns and I need him a little extra tonight

världens bästa fredag med bästa vännen

2014-02-01 16:03:35/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hello people! Fredagen igår var feeetttt bra! Jag och elvis skulle in till stan efter skolan men bussarna till färjestaden var inställda pga att det va lite halt. Så Wilmas pappa skjussade hem oss till mig så tog vi en 404 in till kalmar som inte var inställd haha.
However när vi kom dit så gick vi till ming och åt MASSA kina mat. haha vi hade typ inte ätit något på hela fucking dagen och så kom vi inte det förens typ 1 och en halv timma senare så vi va ganska hungriga om vi säger så. Vi åt i en och en halv timma minst sen rullade vi där ifrån och kollade på kläder och jag köpte en grå långärmad crop top och nytt bareminerals puder! 
Efter vi köpt godis så tog vi bussen hem runt 19. Nån timma senare åkte jag till henne och vi kollade på film, åt chips, godis, jordnötter, mackor, tror aldrig jag ätit så mycket på en kväll hahah. 
 
 
Vi vaknade runt tio tror jag och jag åkte hem runt ett, gick ut och sprang, fyfaaan va skönt. Det kom sjukt mycket snö igår och idag så hade så mycket smällt så man kunde ut och springa! Har precis ätit en allldeles för sen lunch och ska äta tacos om en timma typ haha
tog inga bilder på oss igår (som är ok att lägga ut haha) så here u got another one
tack för världens bästa kväll bästa vän